Cititorii multumesc

Redactia
Cititorii Multumesc Pentru Vindecari. "Cu ajutorul medicamentului <Natures Sunshine Nfx> am reusit sa am un copil". Ma numesc Diana, am 26 de ani si sunt din Cluj. In primul rand, doresc sa va felicit pentru minunatul dvs. ziar si tin sa va multumesc in numele tuturor oamenilor dispera...

Cititorii Multumesc Pentru Vindecari

"Cu ajutorul medicamentului <Natures Sunshine Nfx> am reusit sa am un copil"

Ma numesc Diana, am 26 de ani si sunt din Cluj. In primul rand, doresc sa va felicit pentru minunatul dvs. ziar si tin sa va multumesc in numele tuturor oamenilor disperati, care isi gasesc in paginile publicatiei dvs. posibile rezolvari ale problemelor grave de sanatate. In al doilea rand, vreau sa va spun povestea mea: sunt casatorita de cativa ani, iar visul nostru - ca si al multor altor familii - era sa avem un copil. Acest vis se spulbera, insa, de fiecare data, printr-un avort spontan. In urma cu vreun an de zile, mi-a cazut in mana ziarul dvs., respectiv rubrica "Cititorii raspund". Acolo, o doamna (imi pare foare rau ca nu-mi amintesc numele, dar ii multumesc) sfatuia femeile care au suferit mai multe avorturi spontane si nu reuseau sa aiba copii sa-si procure medicamentele americane "Natures Sunshine Nfx" si problema lor se va rezolva cu siguranta. Desi nu credeam ca niste medicamente din plante vor rezolva problema mea, mi-am zis ca incercarea moarte n-are si am inceput sa le caut. Cu eforturi destul de mari, am gasit pe cineva care mi le-a adus, tocmai din America. Ca sa nu mai lungesc povestea, va spun doar ca azi am o fetita minunata, in varsta de trei luni, care-mi aduce toata implinirea. In incheiere, as vrea sa va rog sa publicati in revista dvs. un anunt si anume:

Vand O Cutie (100 capsule) De "Natures Sunshine Nfx", de mare necesitate in mentinerea unei sarcini, in caz de mai multe avorturi spontane. Informatii la tel: 092/62.03.30.

Diana

"Articolul dvs. despre tratamentul 3+2+1 m-a ajutat enorm"

Sunt de profesie inginer, cu toate ca as fi dorit foarte mult sa devin medic, insa firea mea prea slaba nu mi-a permis acest lucru. Problemele mele de sanatate nu au fost mai mari sau mai mici ca ale altora, fiind cauzate de stresul de zi cu zi. Vremurile pe care le traim sunt departe de a ne asigura echilibrul fizic si mental. Articolul publicat in "Formula As" despre Programul 3+2+1 m-a ajutat enorm. Am urmat timp de numai doua luni tratamentul de reglare a metabolismului si m-am simtit excelent. Efectele minunatilor integratori Golden Neo-Life Diamite mi-au schimbat tonusul, mi-au dat pofta de viata si dorinta de a-i ajuta si pe altii. Aceste produse, intr-adevar miraculoase, care stopeaza cancerul, care aduc functiile organice la normalitate, nu ar fi fost cunoscute fara articolele dvs. Va multumesc din suflet!

Viorica Sarbu - str. Hipodrom - Scolilor, bl. O5, sc. 4, ap. 69, Braila, cod 6100

"Dupa tratamentul d-nei Virginia Faur sunt un alt om"

Sunt o femeie in varsta de 60 de ani. De multa vreme sufar de astm, tensiune oscilanta, psoriazis, hemoroizi. Am umblat la multi medici, dar nu s-a cunoscut nimic, tot mai rau ma simteam. Dupa ce am citit in revista dvs. de "Favisan", de d-na inginer Virginia Faur, mi-am zis sa incerc, aceasta fiindu-mi ultima speranta. Si fiindca laboratorul "Favisan" din Lugoj are un punct si in Sibiu (pe strada Democratiei nr. 10) am mers acolo. Intr-adevar, tratamentul acesta face minuni, asa cum ati scris. Dupa trei saptamani de la inceperea lui, m-am simtit ca in tinerete, cand nu aveam nici o durere. Acum, dupa un an, nu mai fac crize de astm, mi s-a curatat pielea, mi-au disparut hemoroizii, sunt un alt om. Ba si mai mult, mi s-au intarit unghiile, mi s-a innegrit parul, pielea e normala si lucioasa. Va sarut de mii de ori pentru sfaturile pe care le dati in revista si care pe mine m-au ajutat.

Kertes Emilia - Str. Cernei nr. 32, Sibiu