Mesaje prin internet

Redactia
Mesaje Pe Internet. "Va multumim pentru munca deosebita pe care o depuneti". Stimata redactie a revistei "Formula As",. In primul rand, dorim sa va felicitam pentru exceptionala revista pe care o creati. E greu sa o caracterizam in cateva cuvinte, dar fiecare numar ni se pare un ind...

Mesaje Pe Internet

"Va multumim pentru munca deosebita pe care o depuneti"

Stimata redactie a revistei "Formula As",

In primul rand, dorim sa va felicitam pentru exceptionala revista pe care o creati. E greu sa o caracterizam in cateva cuvinte, dar fiecare numar ni se pare un indemn spre bunatate si normalitate umana, precum si un efort de reflectare a adevaratelor valori romanesti. Noi suntem o pereche de castigatori ai loteriei vizelor si de doi ani domiciliem in Sua. Am dori sa contribuim si noi la efortul revistei de a sprijini oameni incercati de soarta. Precum probabil stiti, taxele de expediere prin banci sunt extrem de ridicate, de aceea intrebarea noastra este daca exista un cont al revistei in care sa se faca donatii, care ulterior sa fie distribuite de dvs. Va rugam sa ne indicati cum sa procedam si felul in care sa va indicam destinatarii sprijinului. Va multumim inca o data pentru munca dvs. deosebita.

Nicoletta si Mihai Pascutiu - Troy, Michigan (Sua)

Suntem fericiti ca mesajul umanitar al revistei atinge si sufletul romanilor din America. Va multumim ca ne cititi, va multumim pentru vorbele bune, dar mai ales pentru dorinta dvs. de a participa, acum, in pragul Craciunului, la sprijinirea atator nefericiti. Dumnezeu sa va rasplateasca inmiit si sa va ajute sa gasiti acolo unde ati plecat, patria pe care o meritati!

Numarul nostru de cont este urmatorul: Isis Edit Com Srl (numele firmei noastre) 0109448913 Ing Bank Bucuresti (in lei) si 010944041-5 Ing Bank Bucuresti (in valuta).

In ce-i priveste pe destinatarii ajutoarelor, ale caror solicitari sunt prezentate in rubrica "Cazuri de extrema urgenta", numele lor ne pot fi expediate prin e-mail: isis@rnc.ro

"Dumnezeu sa va aiba in paza Lui"

Sfasietoare pagini am citit si citesc despre "Cazurile de extrema urgenta". Dumnezeu sa va aiba in paza lui pentru mila si ajutorul prin care inlesniti ca o speranta a celor deznadajduiti sa devina realitate. Zguduitoare lucrare savarsiti, luand din timpul si inima voastra, fara sa aveti nici o plata, in afara de cea de Multumire in fata lui Dumnezeu. Sunteti o redactie misionara, cum nu am mai vazut niciodata. Sa ne rugam ca sa fim invredniciti si noi cu o asemenea masura a jertfelniciei. Lacrimile noastre nu contenesc sa insoteasca zguduitoarele marturii. De aceea, ne-am hotarat sa usuram si noi, cei de aici, din America, pe cat putem, necazurile acestor copilasi si familii, facand apel la credinciosii romani. Crestinii au raspuns prompt, fiecare punand ceva si din sufletul lui, in numele lui Iisus Hristos. Numele unor credinciosi de aici, ca Lucian Radulescu, Domnita Petri, Radu Nisipeanu, Constantin Iordache, Catalin Dulfu, Anastasia Constantinescu, Irina si Constantin Netedu, Sorin Issvoran, vor ramane inscrise in cartea mantuirii. Fiecare am pus cat am putut. Iar lacrimile noastre insotesc paginile prin care dati semnalele de alarma. Cuvintele sunt prea putine ca sa reflecte adanca Multumire ca ne-ati dat aceasta sansa de a pune un inceput bun mantuirii si, mai ales, de a aduce o mica alinare celor aflati in mare suferinta si nevoi. Contributia noastra va ajunge in Romania prin d-na Irina Netedu din Fremont, Ca, care a binevoit sa preia asupra ei obolul nostru. Ori va va suna la telefon, ca sa distribuiti dvs. modestul nostru ajutor, ori va folosi adresele publicate in revista, pentru a le expedia destinatarilor banii in mod direct. Cu speranta ca acesta este doar un inceput, va raman indatorat. Dragostea lui Hristos sa-i ocroteasca pe toti si mila Sa sa umple inimile tuturor, asa cum a facut si cu voi, dragi prieteni de departe.

Preot Gh. Naghi - Holly Cross Monastery, Castro Valley, Usa

Multumim cu recunostinta Sfintiei Voastre pentru ajutorul pe care ni-l dati, in stradania de a activa sentimentele cititorilor nostri in favoarea celor saraci si bolnavi. Aici, in Romania, alaturi de noi avem o adevarata armata de oameni care si-au facut din Bine un tel. Modesti si saraci, in majoritate, n-au ezitat, totusi, sa imblanzeasca deznadejdea si suferinta, fie si cu o vorba de alinare, daca nu macar cu-un banut. Suntem fericiti si norocosi ca-i avem. Cu atat mai mare ne este bucuria acum, cand vedem ca forte noi, de data asta din indepartata America, ni se alatura pe drumul acesta al solidaritatii umane. Va multumim, stimate si iubite parinte, si va rugam ca acum, in preajma Craciunului si a mileniului viitor, sa va rugati pentru ca Dumnezeu sa ne ajute si sa ne intareasca pe drumul acesta al Milei, in care ni L-am luat calauza si indemn pe Iisus.

Sanziana Pop