Cititorii multumesc

Redactia
Cititorii Multumesc Pentru Vindecari. "Dumnezeu a facut cu mine o minune. O minune prin oameni - Virginia Faur". Stimata d-na Sanziana Pop,. Ma numesc Palferentz Margareta, locuiesc in satul Frumoasa, jud. Bacau si va transmit un gand de multumire pentru faptul ca aduceti in mintea si-n sufletul oamen...

Cititorii Multumesc Pentru Vindecari

"Dumnezeu a facut cu mine o minune. O minune prin oameni - Virginia Faur"
Stimata d-na Sanziana Pop,

Ma numesc Palferentz Margareta, locuiesc in satul Frumoasa, jud. Bacau si va transmit un gand de multumire pentru faptul ca aduceti in mintea si-n sufletul oamenilor o raza de speranta.

Am aflat, din revista dvs., de d-na dr. Virginia Faur, de la Favisan - Lugoj si am urmat, timp de cateva luni, tratament pentru ciroza hepatica cu ascita. Altfel spus, eram in prag de moarte, cu burta plina de lichid, si abia mai respiram. Cei care ma cunosc spun ca Dumnezeu a facut cu mine o minune; o minune prin oameni - Virginia Faur.

Dumnezeu sa-i dea sanatate, asa precum si dumneaei a picurat in corpul meu licar de viata. Scrieti despre Favisan pentru ca este cu adevarat un loc al sperantei de viata. Dumnezeu sa va rasplateasca si pe dvs. pentru cat bine faceti oamenilor. Sa traiti si sa fiti cu toti, cei de la "Formula As", sanatosi. Va iubesc si va citesc cu mult drag.
Palferentz Margareta

"Cu siropul lui Nica Micu ne-am vindecat - si eu, si sotia - complet"
D-na Sanziana Pop,

Ma numesc Chisaroiu Toma (pensionar in varsta de 73 de ani) si sunt un cititor fidel al revistei "Formula As", pe care cu competenta o conduceti. Posed toate numerele din acest an, pentru ca, datorita acestei publicatii, astazi sunt un om sanatos. Eu am suferit in tinerete de un icter negru, in urma caruia am ramas cu o hepatita cronica persistenta, de care - desi am tratat-o cu diferite medicamente si vitamine - nu am scapat. Sotia mea suferea de artroza de multa vreme si se deplasa cu mare greutate prin casa. In nr. 322 al revistei am gasit materialul despre Nica Micu, care prepara niste sirop din 50 de plante diferite. Ne-am hotarat sa mergem - eu si sotia - la Ivesti, de unde am luat patru kilograme din acest sirop, pe care l-am luat dupa indicatiile preparatorului. Dupa o saptamana, sotia nu a mai avut probleme cu artroza, iar eu nu am mai avut acele suferinte datorate ficatului ca: oboseala, dureri de cap, urina colorata, insomnie etc. La terminarea celor doua kilograme consumate de fiecare, am mers la Policlinica, unde eu am facut testele hepatice, iar sotia - teste la colesterol si glicemie care, inainte de tratamentul cu acest sirop, erau marite. S-a intamplat un fenomen la care nu ne asteptam. Sotiei, in afara de faptul ca nu mai avea probleme cu artroza, colesterolul si glicemia i-au scazut la limita normalului, iar la mine timolul de la 8 a scazut la 5. Doamna dr. Balasel Emilia, doctorul de familie, cand a vazut aceste rezultate a ramas suprinsa. Vazand aceasta situatie, am hotarat sa mai merg la Ivesti, la acest Nica Micu, sa mai cumparam sirop. Pe ziua de 1 noiembrie am plecat din nou la Ivesti, am mai luat doi litri eu si sotia 3 litri de sirop, si am luat si pentru dr. Balasel 6 litri. L-am consumat conform indicatiilor si, cand mi-am facut din nou analizele, d-l dr. mi-a spus: "Nu mai aveti nici un fel de problema cu ficatul. Aveti analizele normale, ca orice om perfect sanatos".

Cred ca nu sunt putini cei cu asemenea suferinte si nu ar fi rau daca in coloanele revistei "Formula As" s-ar publica si aceasta scrisoare. Va multumesc din suflet si dvs., si tuturor celor care lucrati la "Formula As". Cu deosebita stima,
Chisaroiu Toma - Ramnicu-Valcea, str. Armoniei 32, bl. P4, sc. C, ap. 7, tel. 050/74.37.91

Precizare

D-l Viorel Butnaru, terapeutul specializat in rezolvarea disfunctiilor coloanei vertebrale, ca si a altor afectiuni, locuieste in Bucuresti si poate fi contactat la tel. 092/73.71.86.