Diverse

Redactia
Ce este si cum se prepara . Ceaiul Essiac. Rene Caisse, o sora din Canada, a numit ceaiul Essiac cu numele ei, scris invers. S-au vindecat cu el forme avansate de cancer la stomac - implicand si ficatul, diabetul, tumora maligna la pancreas - cancer la ficat, la colul uterin, cancer rectal, cancer la...

Ce este si cum se prepara

<em>Ceaiul Essiac</em>

Rene Caisse, o sora din Canada, a numit ceaiul Essiac cu numele ei, scris invers. S-au vindecat cu el forme avansate de cancer la stomac - implicand si ficatul, diabetul, tumora maligna la pancreas - cancer la ficat, la colul uterin, cancer rectal, cancer la vezica urinara, la buza, cancer esofagian.

Nu este toxic. Nu apar efecte secundare.

Cum se prepara Essiac-ul

Uneltele necesare (toate instructiunile trebuie respectate atent si precis):
- oala de otel inoxidabil de 15 l cu capac;
- oala de otel inoxidabil de 11 l cu capac;
- sita dubla cu plasa fina, din otel inoxidabil;
- palnie de otel inoxidabil;
- lingura sau spatula de otel inoxidabil;
- 12 sau mai multe flacoane din sticla maro, sterilizate, de 170 ml, cu capac standard de masurat, etans;
- cantar de bucatarie.

Nu folositi aluminiul!

Ingrediente: 6,5 cesti de radacina de brusture (Arctium lappa); 453 g de iarba de macris (Rumex acetosella) pisata; 28,35 g de radacina de revent turcesc (Rheum palmatum) pisata; 113,4 g de scoarta de ulm cu coaja neteda (Ulmus fulva) pisata; 7,6 litri de apa distilata, fara sodiu.

Mod de preparare (se va aplica atent si precis): 1. Amestecati complet ingredientele uscate. (Puneti continutul vegetal intr-o punga de plastic si scuturati-o cu putere.) 2. Dati un clocot apei distilate fara sodiu, in oala de 15 l, cu capacul pus. 3. Amestecati in apa o ceasca de ingrediente uscate. (Restul plantelor depozitati-le intr-un loc uscat, intunecat si racoros.) Puneti la loc capacul si lasati compozitia pe foc, timp de zece minute. 4. Stingeti focul. Razuiti cu spatula marginile oalei si amestecati bine mixtura. Puneti capacul la loc. 5. Lasati oala inchisa timp de 12 ore, apoi aprindeti aragazul la foc mic si incalziti pana aproape de temperatura de fierbere. (Nu lasati mixtura sa dea in clocot!) 6. Stingeti focul. Strecurati lichidul in oala de 11 litri. Clatiti oala de 15 litri si sita. Apoi, strecurati din nou lichidul filtrat inapoi in oala de 15 litri. 7. Turnati imediat lichidul fierbinte, cu palnia, in sticlele sterilizate, avand grija sa inchideti strans capacele. Lasati sticlele la racit; apoi, strangeti din nou capacele. 8. Puneti sticlele la frigider. Formula nu contine agenti conservanti. Daca in sticla se formeaza depuneri, aruncati-o imediat.

Atentie: toate sticlele si capacele trebuie sa fie sterilizate dupa folosinta, daca intentionati sa le refolositi. Sticlele si capacele trebuie sa fie spalate si clatite complet si pot fi curatate cu o solutie de 3% apa oxigenata. Pentru a pregati solutia de 3%, amestecati 28,35 ml de apa oxigenata 35% cu 311 ml de apa distilata fara sodiu. Lasati-le in apa la inmuiat 5 minute, apoi clatiti-le si stergeti-le (daca nu gasiti apa oxigenata, folositi o jumatate de lingurita de Clorox in 4 litri de apa).

Mod de administrare ca preventiv: Scuturati sticla. Luati patru linguri de solutie la culcare, pe stomacul gol (dupa cel putin doua ore de la ultima masa). Solutia se poate lua rece, sau incalzita. Nu folositi cuptorul cu microunde.

Mod de administrare pentru bolnavii de cancer si Sida: Luati patru linguri de solutie dimineata, pe stomacul gol. Puteti manca dupa cinci minute de la luarea solutiei. Luati inca patru linguri la pranz (inainte de masa) si la culcare, pe stomacul gol (dupa cel putin doua ore de la ultima masa), timp de 12 saptamani consecutiv, fara intrerupere. Daca aveti ulcer la stomac, solutia trebuia diluata cu o cantitate egala de apa distilata fara sodiu.

Nu luati Essiac daca faceti chimioterapie. Este inutil!

Va doresc multa sanatate, numai bine si Dumnezeu sa va ajute.

Cornaciu Aurelia - C. P. 3-11, Calarasi, cod 8500

(Revista "Formula As" nu-si ia raspunderea prepararii si administrarii ceaiului Essiac. Va sfatuim sa consultati medicul.)