Cititorii multumesc

Redactia
Cititorii Multumesc Pentru Vindecari. "Dupa un singur masaj, d-l Butnaru m-a salvat de infirmitate". Ma numesc Copaci Ioana, sunt domiciliata in Drobeta Turnu-Severin si as dori pe aceasta cale sa va multumesc pentru informatiile deosebit de utile pe care le publicati in cadrul revistei &quo...

Cititorii Multumesc Pentru Vindecari

"Dupa un singur masaj, d-l Butnaru m-a salvat de infirmitate"

Ma numesc Copaci Ioana, sunt domiciliata in Drobeta Turnu-Severin si as dori pe aceasta cale sa va multumesc pentru informatiile deosebit de utile pe care le publicati in cadrul revistei "Formula As" si in mod deosebit pentru articolul referitor la binefacerile prin kinetoterapie ale d-lui Viorel Constantin Butnaru. In urma cu zece ani, am avut un accident rutier, in urma caruia am ramas cu multiple deplasari de vertebre in zona cervicala si lombara, deplasari care mi-au afectat prin semiparalizie mana stanga, fisuri la bazin, iar piciorul drept, in zona soldului si a labei piciorului, prezenta subluxatii care-mi ingreunau deplasarea.

In aceasta perioada de zece ani, am consultat tot felul de doctori, intre care unii imi prezentau ca singura solutie operatia, iar altii ma indrumau sa fac fizioterapie, bai de namol etc., dar am fost realista, deoarece acestea inlaturau efectele, nu si cauza.

Dupa cele citite despre domnul Butnaru, am simtit ca acest articol mi-era destinat mie, dar deoarece nu exista un exemplu concret de vindecare, am avut o perioada de ezitare. La finele lunii aprilie 1999, apasata de durerile insuportabile si de starea de imobilitate, m-am hotarat sa-l caut pe d-nul Viorel Butnaru.

Vreau sa va dezvalui faptul ca in clipa cand m-am pregatit pentru deplasarea catre Bucuresti, am crezut ca poate o sa fie nevoie de mai multe sedinte, dar acest lucru nu s-a intamplat. Dupa o singura sedinta, mi-am recapatat mobilitatea gatului, semipareza de la mana stanga a disparut, piciorul pe care vreme de zece ani l-am tarat dupa mine isi revenise complet, oasele fiind asezate in pozitie normala, atat in sold, cat si la laba piciorului, iar durerile de cap disparusera complet.

Aici trebuie specificate cateva lucruri si anume: in privinta problemelor mele, d-lui Butnaru nu i-au trebuit decat 5-10 minute (da, toata suferinta mea din toti acesti zece ani disparuse in doar zece minute); in timpul sedintei, pacientul trece prin scurte etape si anume: repunerea oaselor labei piciorului, a genunchilor, oaselor dislocate din sold, apoi se trece la rearanjarea coloanei, atat in zona lombara, cat si in cea cervicala - toate acestea in cel mai scurt timp posibil. Un alt aspect important legat de sedintele practicate de d-l Viorel Butnaru este acela ca nu exista durere, cu alte cuvinte reasezarea oaselor nu este insotita de acel disconfort declansat de durere.

Am mai trimis la d-l Butnaru o colega de serviciu, Mateescu Mileva, care era programata pentru extirparea fierei printr-o interventie chirurgicala. Avea dureri groaznice de stomac, stari de voma, dar dupa o singura sedinta si-a revenit complet, sedinta care a constat intr-o simpla rasucire de mana in jurul ombilicului. Surpriza cea mare a constat in faptul ca d-na Mateescu nu avea probleme cu fierea, asa cum spuneau medicii, ci avea o incurcatura de intestine. In prezent, se simte foarte bine, putand consuma orice fel de alimente.

V-am scris cele de mai sus deoarece cred ca in tara sunt foarte multe persoane care sufera asemenea mie, mai ales ca numarul accidentelor rutiere creste cu fiecare zi. Multumesc inca o data d-lui Butnaru, care desi in anumite cazuri face adevarate minuni, este un om de o modestie rar intalnita. De asemenea, mai multumesc inca o data revistei "Formula As" si d-nei Ruxandra Constantinescu, fiindca datorita articolului scris de dumneaei, mi-am recapatat sanatatea.

Copaci Ioana - Str. Independentei nr. 55, bl. 2, sc. 3, ap. 3,
Drobeta Turnu-Severin, jud. Mehedinti