Cititorii multumesc

Redactia
Cititorii Multumesc Pentru Vindecari. "Cu ajutorul Mibazonului, m-am vindecat de acnee". Draga "Formula As",. Va scriu pentru a va multumi din suflet atat dvs., cat si cititorului dvs., d-l Valeriu Munteanu din Timisoara, care v-a scris despre medicamentul Mibazon, recomandat in tra...

Cititorii Multumesc Pentru Vindecari

"Cu ajutorul Mibazonului, m-am vindecat de acnee"

Draga "Formula As",

Va scriu pentru a va multumi din suflet atat dvs., cat si cititorului dvs., d-l Valeriu Munteanu din Timisoara, care v-a scris despre medicamentul Mibazon, recomandat in tratarea infectiilor dermatologice. Desi ani de zile am tot luptat cu acneea, incercand aproape tot (Diane 35, antibiotice), n-am reusit sa ma vindec. Multumita dvs., dupa folosirea unguentului recomandat, m-am vindecat definitiv. Ma rog lui Dumnezeu pentru sanatatea dvs. si va doresc sa le aduceti si altor oameni asemenea bucurii.
Cu multumiri,
Miruna - Bucuresti

"Cu tratamentul d-lui Vasile Popa m-am vindecat de hepatita cronica tip B"
Draga mea "Formula As",

In primul rand as dori sa-ti multumesc ca existi si prin randurile tale ajuti atata lume. Am o hepatita cronica de tip B si ajunsesem sa nu mai pot lucra nimic din cauza oboselii. Din fericire, in paginile tale am citit despre tratamentele d-lui Vasile Popa din Bucuresti si am recurs la sprijinul lui. Am inceput tratamentul pe care mi l-a recomandat, respectandu-l intocmai, la fel ca si regimul alimentar si, cu toate ca nu au trecut decat doua luni de atunci, rezultatele nu au intarziat sa apara! Ii multumesc pe aceasta cale din tot sufletul si ii doresc sanatate si viata lunga. Cu deosebita recunostinta,
Radu Elvira - Resita

(Telefonul d-lui Vasile Popa: 629.73.28 si 629.84.47)

"Imi vine sa strig de bucurie pe strada"
Sunt o cititoare infidela a dvs. Cumpar rar revista, insa ma bucur enorm cand o citesc, ca atunci cand mergi in vizita la niste prieteni, apoi uit binele care mi-a fost facut. De data asta nu vreau insa sa uit! Am un baiat in varsta de 4 ani, care racea des inainte, de una-doua ori pe luna, avand febra foarte mare si cand antibioticele erau inevitabile. In ultimul timp, nu mai raspundea decat la un gen de antibiotice sub forma injectabila. Cu groaza asteptam ora injectiei, parca ma intepa pe mine. De la un an a facut crize de astm bronsic. Toate astea au disparut, nu ca prin farmec, ci in urma unui raspuns publicat in "Formula As", unde la intrebarea unei cititoare care se plangea ca face pneumonii in mod repetat, un alt cititor o sfatuia "renuntati total la antibiotice. Adresati-va unui medic homeopat". Ei bine, dupa trei luni de tratament homeopat, copilul meu nu mai raceste deloc, nu mai are crize de astma, merge linistit la gradinita, in colectivitate. Imi vine sa strig de bucurie pe strada! Dar cum asa ceva nu se poate, va multumesc atat dvs., cat si d-nei dr. Silvia Gheorghiu, de la Clinica "Amurt" - Bucuresti (B-dul Camil Ressu nr. 4, bl. 5, sc. A, ap. 1, sector 3, tel. 648.62.18).
Florentina Iacob - Bucuresti

Precizare

In atentia cititorilor nostri din Bucuresti, care ne-au intrebat unde pot sa gaseasca Eridiarom.

Produsul Eridiarom, elaborat de prof. dr. Morar Roman din Cluj, se poate procura de la magazinul "Germina" situat in statia de metrou Unirii (intrarea dinspre Banca Religiilor), cu program zilnic, de luni pana vineri, intre 9.30 - 17.30, iar sambata, intre orele 10.00 - 14.00.