Traseele vacantei

Redactia
"Formula As" in Alba-Iulia si Muntii Apuseni. Calatoria revistei noastre in Alba-Iulia si in Muntii Apuseni a fost o impartasire de frumusete si soare. Poate ca pentru saracia in care traiesc, Dumnezeu ii rasplateste pe moti cu o vatra ca Raiul. Nicaieri nu exista toamna mai luminoasa, cer mai albast...

"Formula As" in Alba-Iulia si Muntii Apuseni

Calatoria revistei noastre in Alba-Iulia si in Muntii Apuseni a fost o impartasire de frumusete si soare. Poate ca pentru saracia in care traiesc, Dumnezeu ii rasplateste pe moti cu o vatra ca Raiul. Nicaieri nu exista toamna mai luminoasa, cer mai albastru, ape mai curate si oameni mai generosi. Putinul pe care il au nu-i impiedica pe moti sa-l imparta cu altii. Sa-l rupa din suflet si sa-l puna pe masa de lemn. O paine, un pumn de nuci, doua mere sunt celebrate ca la ospat. In cate case, scoli, biserici, primarii si ograzi am patruns, toate s-au transformat in locuri de sarbatoare. Mai ales pentru aceasta minunata darnicie si bunatate le multumim cu profunda recunostinta gazdelor noastre din Alba-Iulia, din Posaga si din Vidra de Jos:

Cititorilor revistei "Formula As".

Inalt Preasfintiei Sale Andrei, episcop de Alba-Iulia.

Primarului Constantin Dobos si colaboratorilor sai din comuna Posaga.

D-lui Dora Vasile, directorul scolii din comuna Posaga si frumoaselor sale colege de cancelarie.

Primarului-preot Iancu Roman din comuna Avram Iancu, descendent direct al marelui tribun ardelean.

D-nei Zina Coroiu, directoarea scolii din Vidra de Jos, si d-lui Toader Eugen, directorului scolii din Tarsa, precum si colegilor din corpul profesoral.

D-nei motilor, Ileana Pogan.

Parintelui Ion din Posaga.

Staretului Andrei de la Manastirea Posaga.

Parintelui Radu Novacovschi din Tarsa.

Parintelui duhovnic Ioan din Recea.

Si, nu in ultimul rand, colegului nostru Ion Marginean, ziarist si poet, organizatorul minunatei noastre expeditii in Muntii Apuseni.