Strabunica stie tot

Redactia
Foehnul de par are diferite intrebuintari: el poate fi folosit la uscarea rapida a ciorapilor de matase, a lenjeriei fine de corp, pentru decongelarea frigiderului sau a congelatorului.. Foehnul nu trebuie folosit niciodata cand va aflati in apa din cada. Pericol mortal.. Sarea de mare alunga rau...

Foehnul de par are diferite intrebuintari: el poate fi folosit la uscarea rapida a ciorapilor de matase, a lenjeriei fine de corp, pentru decongelarea frigiderului sau a congelatorului.
Foehnul nu trebuie folosit niciodata cand va aflati in apa din cada. Pericol mortal.
Sarea de mare alunga raul din casa. Puneti un pumn sub stergatoarea de picioare de la intrare si cate 7 graunte, in cele patru colturi ale tuturor camerelor din casa. Gandurile dusmanoase ale vizitatorilor nu vor ramane in interior.
Ati cumparat o mobila veche, careia nu-i cunoasteti originea? Puneti in ea o sticluta umpluta cu sare de mare. Dupa o saptamana, va va "apartine" total.
Sarea fina poate fi folosita pentru curatarea obiectelor sanitare din baie (nu zgarie).
Mirosul puternic de nou vopsit dispare in 2-3 zile, daca puneti in mobila nou vopsita, precum si ici-colo, farfurioare cu sare fina.
Petele de rugina de pe rufele albe trebuie inmuiate intai in apa, apoi pudrate cu sare fina. Frecati putin cu varful degetului ca sa patrunda in tesatura, lasati sa se usuce, apoi frecati cu o perie. Reluati operatia pana la reusita deplina.
Petele de sange ies din tesaturile albe, daca le inmuiati o zi intreaga in apa rece, foarte sarata.
Durerile sciatice trec sau isi atenueaza intensitatea daca treceti un fir subtire de cupru, in jurul locului dureros (sale, glezna etc.)
Picioarele nu va vor mai transpira in pantofi, daca le frecati acestora fetele interioare cu sapun (uscat).
Carceii din picioare dispar (in zece zile), daca puneti sub saltea un magnet sau un sapun parfumat. Surprinzator, dar adevarat.
Resturile de sapun nu trebuie aruncate. Adunati-le si puneti-le intr-un ciorap de matase, inmuiati-l in apa calda pana cand masa din interior se inmoaie, presati-o bine in palme, apoi atarnati ciorapul pana se usuca total. Veti obtine un sapun compact si... nou.