Sanatate

Redactia
Cititorii Multumesc Pentru Vindecari. "Datorita unei retete din revista m-am vindecat de o micoza la unghii". In urma cu zece ani, din cauza unei micoze la unghiile de la picioare, acestea au devenit casante, avand un aspect urat, iar partea de dinauntru era de o consistenta branzoasa, de culoare mar...

Cititorii Multumesc Pentru Vindecari

"Datorita unei retete din revista m-am vindecat de o micoza la unghii"

In urma cu zece ani, din cauza unei micoze la unghiile de la picioare, acestea au devenit casante, avand un aspect urat, iar partea de dinauntru era de o consistenta branzoasa, de culoare maronie. In final, nu mai aveam unghii, ci niste cioturi urate, de care ma rusinam. Medicii din centrele universitare pe unde am fost dadeau din umeri, spunandu-mi ca nu exista leac pentru asa ceva. Datorita "Formulei As", m-am vindecat de un an de zile, cu ajutorul otetului de mere, pe care l-am aplicat in fiecare seara, dupa spalarea pe picioare, pe fiecare unghie, asteptand apoi sa se usuce. Tratamentul a durat doua luni, timp in care au inceput sa-mi creasca unghii noi, frumoase. Multumesc din suflet pentru ajutorul dat.
Gotia Maria - B-dul Horia nr. 12, Alba-Iulia, cod 2500



"Multumesc celor care mi-au trimis retete de vindecare a abcesului perianal"

Prin prezenta scrisoare va rog frumos sa transmiteti multumirile mele cititorilor revistei "Formula As", care in urma apelului meu s-au grabit sa-mi trimita retete pentru vindecarea abcesului perianal. Cei ce au dat dovada de solidaritate si simt umanitar sunt: Viorica Cauc din localitatea Intorsura, jud. Dolj; Pripon Roxana din loc. Zalau, jud. Salaj; Zamfiroiu Sanda din Buzau; Tinta Elena din Craiova; Gheorghe Gabriela din Galati; Barbat Eugenia din Bucuresti; Eugenia Giurgiu din Alba-Iulia; Nelu Macau din Costesti - Arges; Mircea Ion din Arad si Vlad Maria din Sibiu. Le multumesc tuturor.
Cu deosebita recunostinta,
Nitu Constantin - Topoloveni, jud. Arges



"Mii de multumiri d-lui Vasile Ierima din Carei, care mi-a salvat fratele de la moarte"

Draga "Formula As",
As dori in primul rand sa-ti multumesc ca existi si ca prin rubricile tale faci fericita atata lume. As mai dori, te rog, sa publici in paginile tale un mesaj pentru d-l Vasile Ierima din Carei (despre care am aflat din interviurile acordate-n revista), caruia ii aduc mii de multumiri si ii doresc sanatate, pentru marele bine pe care mi l-a facut. Tratamentul prescris de dumnealui mi-a salvat fratele de la moarte. Fusese operat de tumora canceroasa la creier, al carei rezultat in prima faza era o alta tumora maligna, cu evolutie rapida. Au trecut 7 luni, fratele meu se simte bine, urmeaza acelasi tratament al d-lui Ierima, iar noi, cei apropiati, suntem fericiti de aceasta "minune". Le doresc tuturor cititorilor dvs. sanatate si viata frumoasa.
Malureanu Veronica - Str. Panduri nr. 11, bl. 51, sc. 6, ap. 103, Focsani, jud. Vrancea, cod 5300



Important

Noul numar de telefon al d-lui biolog dr. Mircea Ciuhrii, de la Cabinetul "Insect-Farm", este: 01/327.47.86