Cititorii raspund

Redactia
Cititorii Raspund. "Ne dorim din tot sufletul sa avem un copil". (Raspuns pentru Oana - Targu Jiu, F. As nr. 345). 1. Problema ta este una cu care se confrunta o multime de cupluri in ziua de azi. Lipsa seleniului ar putea fi cauza imposibilitatii procreerii. Din pacate, la noi nu se efectuea...

Cititorii Raspund

"Ne dorim din tot sufletul sa avem un copil"
(Raspuns pentru Oana - Targu Jiu, F. As nr. 345)

1. Problema ta este una cu care se confrunta o multime de cupluri in ziua de azi. Lipsa seleniului ar putea fi cauza imposibilitatii procreerii. Din pacate, la noi nu se efectueaza analize in acest sens. Contacteaza-ma la tel. 057/26.42.98.
Liana

2. Cunosc un om, medic de tara, omenos si destept, care va poate ajuta. Lucreaza pana la epuizare, intr-un colt de tara, uitat de Dumnezeu, dar face enorm de mult Bine. Nu se lasa pana nu rezolva cazurile ce-i vin din toata tara. Bine ar fi daca si in marile orase ar exista asemenea medici. Il cheama Parvu Alexandru si lucreaza la Badesti-Bai, jud. Arges. Pentru amanunte, sunati-ma la tel. 210.36.14.
Carmen Florea

3. Am fost si eu candva in aceeasi situatie ca a dv. si acum am un baiat student. Reteta, pe care v-o dau cu drag, am primit-o de la un renumit medic chirurg: dr Neagoe. Cu ajutorul ei, am facut multe cupluri fericite. La prima vedere, este banala, dar daca nu exista nici o problema organica, rezultatul ei este sigur. Reteta: Vitamina E si Electovit - se iau timp de 15 zile, cate o pastila din fiecare, seara si dimineata. Tratamentul se face 15 zile - da si 15 zile - nu. Dureaza trei luni. Separat, se fac spalaturi vaginale, de doua-trei ori pe saptamana, cu un litru de apa calduta in care se pune o lingura de bicarbonat de sodiu (inainte de actul sexual). Spalaturile distrug aciditatea vaginala, un mediu in care spermatozoizii nu pot fecunda. In timpul cand femeia face tratamentul de mai sus, e bine ca barbatul sa doneze sange. Pentru amanunte, contactati-ma la tel. 054/24.11.36.
Minerva Elena Sfart - Str. Muresului, bl. 14, sc. C, et. 1, ap. 42, Orastie, jud. Hunedoara

4. Doamna Oana, va sfatuiesc sa-l cautati pe dl dr ginecolog Cristian Baiulescu din orasul Victoria, jud. Brasov, care a facut multe familii fericite. Mult curaj! Dumnezeu sa va ajute.
Maria Moldoveanu - Bucuresti

"Sotul meu nu se poate vindeca de vegetatii veneriene"
(Raspuns pentru Nastasia - Botosani, F. As nr. 345)

1. Singurul remediu care ne-a vindecat de vegetatii (transmise de sotul meu si mie) a fost un medicament frantuzesc, numit Condyline. Era foarte scump (in 1993) si se gasea greu chiar si in Bucuresti. Podofilina si alte nenorociri nu ne-au ajutat. Atentie! Medicamentul trebuie folosit de ambii soti. Vor mai aparea vegetatii si in alte locuri. Insistati. Noi am scapat de ele in doi ani. Aveti rabdare si incredere.
O cititoare din Bucuresti

2. Va sfatuiesc sa va spalati cu ceai de pelin inflorit, de mai multe ori pe zi. E o planta extrem de eficienta in bolile sexuale. Se gaseste la Plafar si se prepara sub forma de decoct (se fierbe 10 minute). Tratamentul este de durata, dar sigur. Ceaiul se face zilnic.
Marinescu Alexandrina - Bucuresti

3. Boala dv. se poate vindeca cu ajutorul radacinii sau a tulpinii de rostopasca. Acum, cand planta e proaspata si se gaseste pe toate drumurile, puteti sa o procurati usor. Se rupe si lichidul galben-portocaliu care curge din ea se aseaza pe locurile bolnave, mai multe zile. O data pe zi, se unge si cu miere lichida. Nu este dureros, nu raman semne, are efect 100%. (Rostopasca este o planta toxica; spalati-va bine mainile dupa folosire).
Pana Elena - Str. Brailita nr. 3, bl. V18, sc. 1, et. 7, ap. 24, sector 3, Bucuresti

"Cum se poate trata durabil, un colon iritabil?"
(Raspuns pentru Tudor Danes - Bucuresti, F. As nr. 345)

Si eu sufar de aceeasi afectiune de cativa ani si orice tratament am facut, suferinta a revenit. Dar cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit destul de bine - si sper ca de durata - sa-mi diminuez suferinta. Am primit un gel din aloe vera, care a facut minuni. Dar sa va spun tot tratamentul pe care-l fac: dimineata, imediat ce ma scol, beau 40 picaturi de tinctura de propolis 20% (se gaseste la Plafar si apicultori) in circa 100 ml apa calda. Dupa circa o jumatate de ora, iau o lingura de gel de aloe cu ceai de coada soricelului, si abia dupa 20-30 de minute iau micul dejun. Trebuie baut mult lichid - circa doi litri pe zi - pe durata tratamentului cu gel. Inainte de masa de pranz si cina se ia tot cate o lingura de gel de aloe. Durerile au incetat - aveam dureri toata noaptea, iar dimineata erau aproape insuportabile, si scaune dupa fiecare masa... Sunt operata de fiere si aveam pancreasul deranjat si ulcer duodenal - toate relele, ce mai... Acum, parca zbor; desi am 60 de ani, nu-mi place sa stau sau sa merg incet, dar ajunsesem sa nu mai pot merge decat foarte-foarte incet si oboseam grozav.

Pana va procurati gelul de aloe, luati imediat radacina de obligeana si puneti seara o lingura rasa in apa rece (250 ml), la macerat, pana dimineata. Beti o inghititura buna inainte si una dupa fiecare masa principala (in total sase inghitituri pe zi, nu mai mult). Si veti simti de a doua zi efectul. Daca nu va puteti procura gelul de aloe vera, va pot ajuta eu. Un flacon are un litru si se incepe tratamentul cu o lingura pe zi timp de o saptamana, apoi doua linguri pe zi o saptamana si apoi cate trei linguri pe zi pana la completa vindecare. Nu are contraindicatii si nici efecte secundare! Un litru va este suficient pentru o luna, timp in care sper sa se rezolve definitiv suferinta.

Evitati alimentele grase, prajite si laptele. Produsul nu este foarte ieftin, dar pe medicamente am dat mult mai mult, si sunt pensionara! Cand l-am cumparat eu, in decembrie 1998, a costat 287.000 lei un flacon. Sper ca nu s-a scumpit, sau cel putin nu foarte mult. Produsul este minunat, contine 97% aloe vera si echilibreaza toate disfunctiile tractului digestiv, urinar si nu numai. Dumnezeu sa va ajute si sa ne ajute pe toti sa vedem in jurul nostru mijloacele naturale, pentru a remedia greselile ce ne-au dezechilibrat organismul.
Drugan Felicia - Str. G. Alexandrescu nr. 39, bl. D5, sc. 4, et. 2, ap. 35, Cluj-Napoca

"Baietelul meu face pietre la glanda salivara"
(Raspuns pentru Mihaela Buchsbaum - Bucuresti, F. As nr. 345)

In aceeasi revista in care s-a publicat intrebarea dv., apare si un interviu cu d-na Lili Colotin din Galati (tel. 036/43.58.88), care vindeca prin magnetoterapie orice fel de calculi. Dupa zicala "incercarea moarte n-are", eu va sugerez sa folositi si dv. terapia sus-amintita, poate va fi cu rezultate bune. Va doresc sanatate.
Elena G. - Galati

"Ma chinuie o ingrozitoare suferinta a limbii"
(Raspuns pentru O Mama Disperata - Galati, F. As nr. 345)

Aproape prin aceeasi situatie am trecut si eu. Nu mai puteam sa mananc aproape nimic, din cauza crapaturilor si a usturimii ce le aveam pe limba. Situatia mea s-a imbunatatit simtitor dupa ce am fost la Policlinica "Apiterapia" din Bucuresti, la d-na dr Ionescu Viorica. Mi-a recomandat un tratament cu Nizoral (30 de pastile), cate una pe zi - se tine pe limba pana se topeste si apoi se inghite. Mi-a mai recomandat o apa de gura cu propolis numita Floral, pentru gargara (modul de folosire e scris pe tub). Insa cel mai mult cred ca m-a ajutat gargara cu ceai de galbenele: 3-4 flori la 100 ml apa fiarta si lasata 10 minute acoperita. Se face gargara, dupa fiecare masa, cu cate o lingura sau doua (nu se inghite). Din aceasta cantitate aveti pentru 2-3 zile. Trebuie tinuta la frigider. Dupa acest tratament, m-am simtit mai bine si sper ca am scapat de acea micoza. In plus: curatati-va limba, in fiecare dimineata si seara, cu coada unei linguri de lemn.
Popa C. Tudor - Str. Sergent Gh. Donici nr. 7, sector 5, Bucuresti

"Vreau adresa unui cabinet care vindeca paradontoza"
(Raspuns pentru Adriana Suciu - Bucuresti, F. As nr. 362)

Vindecarea paradontozei se poate face si printr-un vaccin, procedeu descoperit si brevetat de dl dr Georgescu Prahova, care are si o fundatie. Eu am urmat acest tratament si m-am vindecat. Domnul doctor poate fi gasit la tel. 01/222.95.45. Pentru mai multe detalii, puteti sa-mi telefonati la tel. 617.54.33.
Raul Vasiliu - Bucuresti

"Am chisturi la ambii sani"
(Raspuns pentru Tamara - Braila, F. As nr. 346)

Am 44 de ani si pe la 30-31 de ani sufeream de mastoza fibrochistica bilaterala predominant stang. Sanul stang era atat de inflamat, incat era dublu fata de cel drept. Durerea se extinsese la axila stanga si pe mana in jos. In plus, se adaugase si o serioasa diminuare de durata a ciclului menstrual (o zi si jumatate). Cred ca totul s-a petrecut datorita unei dereglari hormonale.

Am facut tratament cu Linestrenol, dar obtineam doar o ameliorare de scurta durata. Pentru ca in toate exista un Dumnezeu, intr-o buna zi am intalnit o doamna care mi-a recomandat un tratament naturist, pe care vi-l transcriu mai jos:

Doua linguri radacina de tataneasa (bucati, asa cum se vinde la Plafar) se fierb in 500-600 ml de apa, la foc foarte mic (pentru a se impiedica evaporarea se pune pe cratita un capac intors, pe care asezam o scrumiera grea, din sticla); dupa 20-25 de minute de fierbere se adauga urmatoarele plante: frunze de nuc (o lingurita), coada soricelului (o lingurita), musetel (o lingurita), rostopasca (o jumatate de lingurita - in cantitate mai mare devine toxica). Totul se infuzeaza 10-15 minute, apoi se strecoara. Lichidul obtinut se imparte in doua: o ceasca seara si una dimineata, cu o ora inainte de mese. Asa imi era mie comod, sa-l prepar dupa-amiaza, pentru ca dimineata nu aveam timp. Cu plantele ramase de la prepararea infuziei se pot pune comprese pe san. Regimul alimentar a fost normal, doar ca am avut in atentie sa consum in mod deosebit morcovi, telina si patrunjel. Nu se consuma alcool! Tratamentul se tine 40 de zile, timp in care este bine sa cititi seara din cartea-medicament "Psaltirea", sa va rugati la Maica Domnului (n-o sa va lase sa asteptati) si sa aveti credinta ca totul este posibil. Va doresc sanatate!
P.S.: Doresc revistei "Formula As" viata lunga si sa nu uitati, dragii nostri, ca v-ati angajat la ceva la care nu aveti voie sa renuntati vreodata.
Veronica V. - Sibiu
(Adresa si telefonul meu se afla la redactie)