Cititorii intreaba

Redactia
Cititorii Intreaba. "Sotul meu sufera de hidronefroza la rinichiul drept". Va solicit disperata sfaturi sau sugestii de tratamente naturiste, homeopate sau orice alta forma nechirurgicala pentru rezolvarea cazului sotului meu, care sufera de hidronefroza la rinichiul drept (operat laparosco...

Cititorii Intreaba

"Sotul meu sufera de hidronefroza la rinichiul drept"
Va solicit disperata sfaturi sau sugestii de tratamente naturiste, homeopate sau orice alta forma nechirurgicala pentru rezolvarea cazului sotului meu, care sufera de hidronefroza la rinichiul drept (operat laparoscopic in urma cu doi ani, i-a fost extrasa o piatra de 14 mm), iar la rinichiul stang are uropatie obstructiva. Profit de aceasta ocazie sa multumesc din suflet intregii echipe redactionale pentru eforturile depuse de a ne ajuta sa trecem cu fruntea sus peste greutatile si incercarile vietii, de a ne picura in suflet speranta si bucurie cu fiecare pagina pe care ne-o daruiti cu atata generozitate. Recunosc ca din paginile revistei dvs. am aflat de dl Constantin Cojocaru si de metoda dumnealui - Cojoterapia - metoda ce l-a ajutat pe baietelul meu de 11 ani sa-si recapete zambetul si sa se poata juca din nou. Diagnostic aproape vindecat - psoriazis. Pentru fetita mea, care are o alergie ale carei cauze nu am reusit sa le depistam, am luat legatura cu dl Costel Magureanu, cu care urmeaza sa stabilesc o intalnire. Dupa cum vedeti, revista dvs. a fost un prilej incomensurabil pentru mine, un ghid de viata, o modalitate de a intelege chiar si actualitatea politica din tara, un ghid in bucatarie, prin retetele prezentate, un mod de a-mi completa de multe ori cunostintele istorice, geografice si, chiar daca am lasat la sfarsit pagina de spiritualitate, este pentru ca vreau sa pun in evidenta ca tot prin intermediul revistei dvs. mi-am apropiat sufletul de biserica si am reusit sa descopar bucuria pe care o poti dobandi prin credinta. Banuiesc ca dvs. ati descoperit de mult acest lucru, el fiind suportul pentru daruirea si efortul depus la realizarea minunatei dvs. reviste.
Dumnezeu sa va ajute si sa ne lumineze! Cu stima,
Lazar Ioana - Bucuresti

"Exista mijloace naturiste de eliminare a polipilor?"
Vin la dv. cu rugamintea de a ma ajuta, comunicandu-mi daca exista terapii naturiste neconventionale, de eliminare totala sau partiala a unor polipi nazali, deoarece prin operatie clasica, chirurgicala, ar fi foarte dificil, fiind vorba de o persoana in varsta. Pentru mai multa operativitate, tinand cont de urgenta problemei, raspunsurile imi pot fi transmise si la tel/fax 01/337.20.89 sau la O.P. 42 - C.P. 23, Bucuresti. Va multumesc, cu deosebita stima,
Dr. Elena Guta - Bucuresti

"Mama mea este bolnava de M. Paget - carcinom sudoripar subiacent"
De cand am parasit Romania si m-am stabilit in Canada, va citesc revista prin Internet si sunt fericita ca nu am pierdut contactul cu dv. De catva timp, insa, sunt tot mai ingrijorata de evolutia unei boli cumplite de care sufera mama, care se afla in Romania: M. Paget - carcinom sudoripar subiacent - un cancer vulvar specific feminin. In primavara aceasta, mama a inceput tratamentul maicii Violeta Mocanu din Barsesti, dar fara prea mari rezultate. Acum ar trebui sa repete acest tratament, dar nu stie ce sa faca. Oare exista alte tratamente naturiste mai eficiente? Ce ma sfatuiti?
Madalina Beldea - Canada

(In asteptarea raspunsurilor solicitate, sfatuiti-va mama bolnava sa ia legatura cu dl dr. Cristian Boerescu - tel. 430.42.82, care trateaza prin mijloace naturiste combinate diferite forme de cancer. In ce priveste tratamentul maicii Violeta Mocanu, el trebuie neaparat repetat, mai ales ca nu are efecte secundare nocive ori contraindicatii. Formele grave de cancer nu cedeaza chiar asa de usor.)

"Am hernie ombilicala"
Am fost operata de hernie ombilicala, dar dupa 5-6 luni operatia s-a desprins, sau poate nici nu a reusit, datorita grasimii. As dori sa stiu unde se poate face o operatie mai sigura sau daca stie cineva unde se face lipoabsorbtie, dar la un pret mai mic, intrucat bugetul nu-mi permite cheltuieli prea mari. Va multumesc,
H.C. - Campina

"Baietelul meu sufera de tumora canceroasa la ambii ochi"
Am ajuns la capatul puterilor si nu mai stiu ce sa fac. Am un baietel de doi ani si patru luni, care sufera de retinoblastom bilateral gradul Iv, adica tumora canceroasa la ambii ochi. A fost internat in spital, a facut o cura de citostatice, dar l-am externat, deoarece medicii nu puteau sa ne dea nici o speranta. De atunci, cautam un posibil tratament pentru baietelul nostru, care nu mai vede deloc. Timp de un an de zile a urmat un tratament naturist, care se pare ca i-a incetinit cat de cat boala, deoarece - la externarea din spital - medicii i-au prezis ca o sa moara, dar n-a fost asa. Copilul este jucaus, foarte istet, se descurca singur in casa, doar atat, ca nu vede. Va rog frumos, daca stie cineva un posibil tratament pentru boala baietelului nostru, i-am fi foarte recunoscatori.
Hanu Claudia - Timisoara

"Fetita mea are artrita reumatoida juvenila"
Am o fetita de 7 ani, bolnava de artrita reumatoida juvenila cu iridociclita cronica. Am incercat toate tratamentele pe care mi le-au recomandat medicii, dar boala evolueaza. Se pune si problema pierderii vederii. Daca a trecut cineva prin aceasta nemiloasa boala, il rog sa ne ajute si pe noi. Multumim din tot sufletul.
Mihaela - Hunedoara

"Sotul meu are cancer la ficat, cu metastaze si apa la plamani"
Sunt mama a trei copii si va rog din tot sufletul sa ma ajutati. Sotul meu este foarte bolnav, are cancer la ficat cu metastaze si apa la plamani. A fost operat la Spitalul Fundeni de dl dr. Irinel Popescu, dar a facut ulterior metastaze. In prezent, nu mai poate face nici chimioterapie, nici cobaltoterapie, pentru ca in trei zile l-ar omori. Mentionez ca sotul meu nu stie ca are cancer. Are o forta nebuneasca de a se face bine si a trai pentru cei trei copii ai nostri, care sunt destul de mici. Sotul meu este un om bun, iubitor si nu merita sa moara. Va implor, ajutati-ma!
Anna Muller - sat Palota, jud. Bihor

(Daca sotul dv. se mai afla-n viata - din pacate am primit scrisoarea foarte tarziu - apelati la dl Calina Dumitru din Iasi, tel. 032/23.21.21, care practica tratamentul cu spanz, unul dintre cele mai radicale mijloace fitoterapeutice de lupta cu cancerul.)

"Am o tumora maligna la apendice"
In anul 1998, am facut o operatie de apendicita. Medicul mi-a descoperit la apendice o tumora maligna. Analiza de laborator a confirmat rezultatul. Va rog mult sa-mi recomandati un tratament naturist, fiindca durerile abdominale se intetesc.
Diaconescu Niculina - Pitesti

"Nepotul meu sufera de exostoza"
Nepotul meu are 12 ani si a fost operat de sapte ori. Daca stie cineva un tratament naturist care sa-i fie aplicat, il rog sa ne raspunda prin intermediul revistei.
Zoe Straut - Timisoara

Va rog sa-mi permiteti sa folosesc publicarea intrebarii mele in revista, pentru a-i multumi d-lui colonel Constantin Cojocaru pentru tratamentele pe care le practica. Am suferit de cardiopatie ischemica, hipertensiune si coxartroza bilaterala. Dupa 36 de ore de tratament, sub indrumarea d-nei dr Smelak de la Cabinetul de Cojoterapie din Timisoara, ma simt foarte bine. Recomand acest tratament tuturor celor ce au diagnosticul meu.

"Fratele meu are ficatul plin de pietre si de pungi de puroi"
Ceea ce m-a determinat sa va scriu este faptul ca fratele meu are ficatul plin de pietre si de pungi de puroi. Mai exista vreo sansa? A supravietuit cineva cu acest diagnostic? Cu mii de multumiri,
Laura R. - Pitesti