Cititorii raspund

Redactia
Cititorii Raspund. "Sufar de o micoza la unghiile de la maini si picioare". (Raspuns pentru Rusu Traian - Brasov, F. As nr. 368). Confruntandu-se cu o problema similara, sotul meu a urmat tratamentul vindecatoarei bulgare Vanga. Vi-l transcriu alaturat: se spala bine talpile, dupa care se sc...

Cititorii Raspund

"Sufar de o micoza la unghiile de la maini si picioare"
(Raspuns pentru Rusu Traian - Brasov, F. As nr. 368)


Confruntandu-se cu o problema similara, sotul meu a urmat tratamentul vindecatoarei bulgare Vanga. Vi-l transcriu alaturat: se spala bine talpile, dupa care se scufunda in otet tare de vin. Pe timpul noptii, bolnavul va dormi incaltat in sosete curate, inmuiate in otet. Sotul meu a urmat acest tratament un an, din cauza unei micoze la unghiile picioarelor, facuta in armata. Dupa spalare, si-a pus si cu pipeta otet imprejurul unghiei. Rezultatele au fost foarte bune.
Teo Popescu - Bucuresti

"Medicul mi-a stabilit diagnosticul de dislipidemie"
(Raspuns pentru Metea M. - Brasov, F. As nr. 367)


1.Sunt studenta la medicina in Cluj si v-as recomanda un gel de Aloe vera, plus tablete de usturoi sau de peste marin, care asociate previn si trateaza arteroscleroza si reglementeaza metabolismul lipidic. Pretul este de 28 dolari tabletele de usturoi si 20,13 dolari tabletele de peste marin. Sunati-ma pentru mai multe amanunte.
Adriana Bengea - tel. 044/33.77.15, dupa 15 august

2.Va sfatuiesc sa-l cautati pe dr. Vlad Voiculescu, de la Policlinica cu plata nr. 2 din Bucuresti (strada Batistei). O ruda de-a mea a fost vindecata de dislipidemie de catre dl doctor.
D.A. - Braila, tel. 039/63.71.86

"Cautam urgent pungi de plastic care suplinesc functiile vezicii urinare"
(Raspuns pentru Craciun Catalina - Galati, F. As nr. 365)


Daca aveti pungile vechi (ambalajul lor), pe ele scrie adresa firmei din Franta care le produce. Scrieti urgent la firma, explicati-le totul si vi le trimit ei gratuit. Eu asa am procedat pentru tatal meu. Firma este in Paris. (Intrebati de adresa si la clinicile urologice de la Spitalul Fundeni sau la Spitalul Militar Central.)

"Cautam un specialist in diabet infantil"
(Raspuns pentru Rodica - Iasi, F. As nr. 365)


Cititi "Formula As" nr. 358 (aprilie), in care este publicat tratamentul d-nei dr. Elena IonaScu, care si-a tratat fiica de aceeasi boala. Puteti incerca si reteta din F. As nr. 315, cu 200 samburi de masline - care da rezultate spectaculoase in diabet zaharat si colesterol mare (dar aceasta numai pana ce obtineti tratamentul d-nei Ionascu).
Dr. Barghisan Ioana - Str. Gh. Doja nr. 21, Fagaras, jud. Brasov

"In perioada ciclului menstrual, am dureri abdominale si vars"
(Raspuns pentru Alexandra Crisan, F. As nr. 366)


In calitate de consultant nutritionist al unei companii americane, te pot ajuta cu un program alcatuit din suplimente nutritionale - vit. B, calciu, magneziu, fier, vit. A, uleiuri esentiale, planta Tang-Kuei - cu rezultate spectaculoase, conceput special pentru reglementarea tulburarilor asociate ciclului menstrual. Poti telefona la 01/637.86.48, dupa orele 19.00.
Chivu Cristina Gabriela - Bucuresti

"Exista vreun remediu pentru conjunctivita acuta?"
(Raspuns pentru Emilia - F. As nr. 366)


Eu am suferit de aceasta boala, incepand din copilarie, vreme de 40 de ani. Tratandu-ma pentru alte necazuri la dl Szilagy Sandor din Brasov (str. Matei Basarab nr. 34, tel. 068/15.26.56), care are un cabinet de fitoterapie si recuperare, am primit in cadrul tratamentului si niste picaturi preparate de dansul. Am fost surprins cand am observat ca-mi trecuse conjunctivita. Aproximativ de cinci ani, am scapat de acest mare necaz. In lunile de vara, pana in septembrie, dl Szilagy are cabinetul inchis, pentru ca e plecat sa recolteze plante medicinale. Pana atunci, daca doriti informatii, va raspund cu mare placere, la adresa:
Boriceanu Paul Radu - B-dul Al. Vlahuta nr. 42, ap. 2, Brasov, tel. 068/18.97.83

"Sunt mancata de Candida"
(Raspuns pentru Dobre Maria - Navodari, jud. Constanta, F. As nr. 366)


Pana in urma cu doi ani, am suferit si eu cumplit din cauza unei candidoze pe care o aveam din copilarie si care, din cauza tratamentelor repetate cu antibiotice, mi-a creat mari probleme. Nici un fel de tratament alopat nu a dat rezultate. Din mila lui Dumnezeu, am cunoscut-o pe d-na doctor Maria Chirila - medic specialist alergolog. Urmand tratamentul homeopatic prescris de dumneaei am scapat de candidoza si toate problemele mele cauzate de aceasta au incetat in mai putin de patru luni.

Va sfatuiesc cu multa dragoste sa luati legatura cat mai curand cu d-na doctor Maria Chirila, la cabinetul "Naturalia" din com. Voluntari (langa Bucuresti) - str. Erou Mircea Marinescu nr. 8, tel. 01/240.83.75.
Va doresc multa sanatate, rabdare si Dumnezeu sa va intareasca!
Elena Dulbastru - Bucuresti

"Sunt insarcinata si sotul meu a avut herpes genital. Exista vreun pericol de contaminare a fatului?"
(Raspuns pentru Simona M. - Bucuresti, F. As nr. 364)


Astazi este Ziua Copilului si va raspund pentru ca iubesc mult copiii (cu toate ca nu mi-a dat Dumnezeu) si consider ca dupa 32 de ani de lupta cu virusul herpetic sunt in masura sa va dau un sfat: ascultati-va medicul si optati pentru cezariana! Sa nasti un copil sanatos e o treaba buna, daca tot trebuie sa o faci si ai plecat pe acest drum. Vad ca nu aveti destul curaj, dar merita; riscurile pentru fat sunt mai mari decat riscul unei cezariene pentru adult. Un copil sanatos este o binecuvantare. Va sarut si va doresc nastere usoara. Cel mic are dreptul sa se nasca sanatos! Cu drag,
A.C. - Bucuresti

"Se poate vindeca celulita?"
(Raspuns pentru Dana V. - Bucuresti, F. As nr. 364)


Am placerea de a va anunta ca eu mi-am rezolvat aceasta problema si cunosc si alte persoane care au beneficiat de un tratament la fel de eficient, practicat la Centrul de recuperare medicala Leea din Bucuresti, B-dul Chisinau nr. 2, bl. 5p, sc. 2, ap. 49, sector 2, tel. 627.15.78.
Ingrid Tolvay - B-dul C. Brancoveanu nr. 9, bl. 14, sc. 2, ap. 32, sector 4, Bucuresti

"Dupa o operatie de fibrom uterin, mama a facut o infectie"
(Raspuns pentru G. Hurjui, F. As nr. 364)


Am avut si eu o infectie ginecologica si m-am vindecat facand spalaturi cu irigatorul, cu ceai de pelin (3 lingurite la un litru de apa), in care se pune o lingurita de bicarbonat de sodiu (cand ceaiul s-a mai racit). Se face o spalatura pe zi, pana la vindecare.
Ignat Emilia - Piata Voievozilor nr. 17, bl. A17, et. 9, ap. 39, Iasi