Cititorii multumesc

Redactia
Cititorii Multumesc Pentru Vindecari. Ecouri la terapia cu produsele nutritionale americane "Golden Neo-Life Diamite" Programul 3+2+1. (Formula As nr. 359). 1. Ma numesc Maria Carpinis, am suferit de accident vascular cerebral cu pareza dreapta, tensiunea marita si oscilanta. Cu ajutorul prog...

Cititorii Multumesc Pentru Vindecari

Ecouri la terapia cu produsele nutritionale americane "Golden Neo-Life Diamite" Programul 3+2+1

(Formula As nr. 359)

1. Ma numesc Maria Carpinis, am suferit de accident vascular cerebral cu pareza dreapta, tensiunea marita si oscilanta. Cu ajutorul programelor de refacere a metabolismului, recomandate de dl Magureanu Costel (omega 3, aloe vera plus, wheat germ oil, cal-mag), in 10 zile de tratament mi-am revenit total. (Relatii tel. 01/410.83.95.) Ii multumesc pe aceasta cale d-nei Sanziana Pop pentru difuzarea acestor ajutoare inestimabile.

2. Ma numesc Ioan Leu si consum zilnic produsele Golden Neo-Life Diamite. Sunt foarte multumit, rezistenta la boli a familiei mele a crescut - nu mai racim, nu ne mai doare capul, nu mai avem stari depresive, iar stressul a scazut. Va multumesc pentru solutiile de sanatate pe care le oferiti in revista. (Relatii tel. 01/410.83.95.)

3. Ma numesc Stanescu Danut, am 46 de ani si acum sase ani am avut prima criza de rinichi, din cauza unei litiaze urinare. Am fost tratat continuu cu tratamente alopate, la recomandarea medicului curant, dar crizele au inceput sa se repete la intervale tot mai scurte, cu dureri insuportabile, ceea ce mi-a afectat cumplit activitatea in munca si in viata de zi cu zi. La ecografia din 8.02.1999 au fost depistati mai multi calculi cu diametrele medii de 3 mm, cat si foarte mult nisip. Aveam dureri ingrozitoare! Dupa numai trei zile de tratament cu produsele Golden Neo-Life Diamite (aloe vera plus, omega 3, wheat germ oil, cal-mag) durerile au disparut si la noua ecografie, din 5.03.1999, nu am mai avut nici o piatra si nici nisip, fiind depistat doar putin mal. Nu am cuvinte de multumire pentru aceste lucruri minunate.

4. Ma numesc Zana Stanescu si de 30 de ani sufar de tasare intervertebrala. La schimbarea vremii (ceata, ploi etc.) si la efort aveam dureri foarte mari. De trei luni consum produsele cal-mag, omega 3, wheat germ oil. Doar dupa cateva zile, durerile s-au atenuat simtitor, iar acum ma simt foarte bine si am putere de munca si mobilitate. Tatal meu, care isi pierduse auzul, cu acelasi tratament a inceput sa auda doar dupa trei zile.

5. Ma numesc Delia Stanescu, sunt studenta la zi si am si serviciu, pentru a ma putea descurca cu taxele. Din cauza oboselii, a inceput sa-mi scada capacitatea memoriei. Dupa doar 7 zile totul a reintrat in normal, folosind minunatul produs organic cal-mag recomandat de dl Costel Magureanu. (Relatii la tel. 01/350.29.58.)

Multumesc revistei "Formula As" pentru grija ei fata de oamenii suferinzi.

6. Sunt biolog, ma numesc Livia Nena si va prezint cateva rezultate extraordinare obtinute in urma tratamentului cu produsele nutritionale recomandate in F. As nr. 359 in vederea popularizarii lor. Pe aceasta cale multumesc d-nei Sanziana Pop si intregului colectiv de la "Formula As" pentru ajutorul de nepretuit acordat in folosul sanatatii tuturor.

I. E., 14 ani, diagnostic: Demielinizarea tecii axonului (Lda) - o degradare si degenerare musculara si osoasa, mobilitate si deplasare redusa. La o luna de tratament numai cu produse nutritionale, apar semne de imbunatatire a starii generale; dupa doua luni se restabileste echilibrul; la trei luni creste siguranta in miscari, se renunta la cadru, creste fantastic capacitatea de efort fizic si intelectual.

C. B., 48 de ani, diagnostic: Hepatita cronica evolutiva cu aparitia unei lame de lichid in pelvis. Numai dupa cateva saptamani dispar edemele, o parte din pigmentatia cutanata specifica si hemoragiile esofagiene. Revine tonusul general foarte bun. La doua luni de tratament nutritional, analizele medicului curant aratau stagnarea evolutiei bolii.

C. M., 66 de ani, diagnostic: Cancer la colon. Pacientul urmeaza tratament clasic cu citostatice si cobalto-terapie. Apar recidive la ficat si plaman. Speranta de viata foarte mica. S-a aplicat, in paralel cu tratamentul clasic, tratamentul cu integratori alimentari specifici stoparii evolutiei cancerului. Tonusul s-a imbunatatit, iar dupa doua luni apare pofta de mancare, capacitatea de deplasare si efort sporesc, leucograma si hemoglobina prezinta valori normale, evolutia bolii a stagnat.

P. G., 66 ani, diagnostic: Diabet decompensat, cu grave complicatii, printre care si retinopatie. Dupa o luna de tratament cu produse nutritionale vederea se imbunatateste, se amelioreaza tonusul general si capacitatea la efort. Pentru informatii suplimentare, sunati la tel. 092/64.27.26 sau 01/222.59.87 - Livia Nena

7. Ma numesc Maricica Stroe, am suferit de 22 de ani de hernie de disc, am urmat tratamente specifice recomandate de doctorul curant. In ultimii ani a fost afectat nervul sciatic, ceea ce a dus la dese imobilizari la pat. S-a apelat la ultima solutie: operatia, cu posibilitatea de a ramane paralizata pe viata. Dupa ce am citit in revista F. As articolul "3 + 2 + 1", la recomandarea domnului Costel Magureanu, am urmat un nou program nutritional intensiv de refacere a metabolismului. Pe langa aceasta trauma, sufeream si de ulcer, sinuzita, dureri mari de cap, oboseala cronica, alergie. Toate au disparut! Am recomandat tratamentul familiei si prietenilor mei, care au scapat de litiaza urinara, pareze, tromboflebite, tensiune, reumatism, arterite si multe alte boli. (Relatii suplimentare la tel. 092/53.89.93.) Va multumim din inima, oameni buni!

Dl Costel Magureanu, director Gnld,
poate fi contactat la tel. 092/37.27.78 sau 01/313.02.93