Cititorii intreaba

Redactia
Cititorii Intreaba. "Sufar de limfedem cronic al membrelor inferioare". V-as fi foarte recunoscator daca prin intermediul revistei dvs. as putea afla un tratament naturist pentru vindecarea "limfedemului cronic al membrelor inferioare". Al dv. fidel cititor,. Ioan Craciun - Bucures...

Cititorii Intreaba

"Sufar de limfedem cronic al membrelor inferioare"
V-as fi foarte recunoscator daca prin intermediul revistei dvs. as putea afla un tratament naturist pentru vindecarea "limfedemului cronic al membrelor inferioare". Al dv. fidel cititor,
Ioan Craciun - Bucuresti

"Cunoaste cineva vreun remediu pentru eliminarea din sange a substantelor toxice Lindan si Ddt?"
Am 60 de ani si am lucrat peste 40 de ani intr-un laborator chimic, cu diferite substante organice, printre care Lindan si Ddt. Aceste substante s-au sintetizat la Combinatul Chimic din Ramnicu Valcea si au fost folosite ca insecticide in agricultura. S-a constatat ca sunt deosebit de toxice - acumulandu-se in sange si in plasma - si s-a interzis folosirea lor atat in Romania, cat si in strainatate. Daca stie cineva un remediu (poate naturist) pentru eliminarea acestor substante din sange si plasma, il rog frumos sa ma ajute. Cu multumiri,
Alexandrina Weidenbacher

"Sufar de glaucom cronic, iar un ochi este deja pierdut"
Sufar de glaucom cronic, am o hipertensiune arteriala foarte mare, iar un ochi este deja pierdut. Poate cineva sa ma ajute cu un tratament naturist?
Ivan Vasile - sat Romani, com. Baleni, jud. Dambovita

"Am fibrom uterin si doresc sa evit operatia"
Am 31 de ani, am un copil si sufar de fibrom uterin (de marimea unei portocale). As vrea sa stiu daca exista un tratament eficient, fie si naturist, pentru a evita operatia, fiindca imi doresc si un al doilea copil. Va multumesc,
Marci - Pitesti

(In asteptarea raspunsurilor solicitate, prezentati-va - cu un diagnostic la zi - la cabinetul "Natura Medica" din Bucuresti, dl Vasile Popa - tel. 01/629.84.47)

"Baietelul nostru are hernie ombilicala"
Avem un baietel de un an si doua luni caruia - la nastere - cordonul ombilical i-a fost taiat mai mare decat in mod normal (este mai proeminent cu 2 cm). Diagnosticul pus de medici: hernie ombilicala. Se poate indrepta acest inconvenient prin metode naturiste?
Fam. Covaci - Bucuresti

"Dupa o operatie la cap, fetita mea are junghiuri, lesina si nu mai poate vorbi"
Sunt o mama disperata. Nu stiu ce sa ma mai fac, cum sa-mi ajut fetita, care are 13 ani si la care bolile si suferintele se tin lant. Are rinichi polichistic bilateral si anul trecut, in luna iunie, a suferit o operatie la cap, cu diagnosticul "chist arahnoidian temporal dreapta", la Spitalul "Dr. Bagdasar", sub asistenta prof. dr Ciurea. Am crezut ca, daca va fi operata, va avea si ea o viata mai linistita, fara durerile acelea cumplite de cap. Dar, de cateva luni, are junghiuri puternice in cap, in partea cu operatia si chiar cateva lesinuri care ei i se pare ca vin din cap, ca si cand creierul n-ar fi bine oxigenat. In momentul lesinului isi pierde simturile (vazul, auzul, vorbitul), dar gandeste. La un moment dat, auzul incepe sa-i revina, aude totul in jur, dar nu poate sa scoata nici o vorba. Ajutati-ma! Imi vine sa mor de disperare, dar nu-mi pot permite acest lux, atata vreme cat fetita mea este la greu. In urma operatiei, dupa sase luni i s-a mai facut o tomografie, dar nu a aparut nimic. Se intampla ceva cu fetita mea si nu pot s-o ajut. Poate ca cineva cu inima mare si calda, care citeste aceste randuri, simte disperarea din inima mea si ma va ajuta cu un sfat. Va multumesc tuturor!
Zeno Tudor - Sibiu

"Fratele meu a fost diagnosticat cu limfogranulomatoza maligna"
Fratele meu, in varsta de 17 ani, a fost diagnosticat in decembrie 1998 cu limfogranulomatoza maligna - boala Hodgkin stadiul Iii B. Dupa doua sedinte de citostatice (suportate foarte greu), la care a renuntat ulterior, urmeaza in prezent un tratament bazat pe hidroterapie si regim lacto-vegetarian (de aproximativ trei luni). Desi starea lui pare stabila in acest stadiu avansat, sunt ingrijorata de posibila evolutie nefavorabila a bolii si de aceea as dori sa aflu si alte cai ce se pot asocia cu tratamentul pe care-l urmeaza, pentru vindecarea acestei maladii deosebit de grave.
Danciu Cristina - Bucuresti

(In asteptarea altor solutii, va sugeram sa luati urgent legatura cu dl Magureanu Costel, reprezentantul firmei americane Golden Neo-Life Diamite, ale caror produse naturale au proprietati exceptionale de stagnare a tumorilor cancerigene. Sunt produse organice, fara contraindicatii. Nenumarate scrisori primite la redactie le certifica eficienta. Vom reveni asupra lor intr-un numar viitor. Telefonul d-lui Magureanu: 092/37.27.78 sau 01/313.02.93)

"La 7 luni, baietelul meu are dezlipiri de retina la ambii ochi"
Sunt mamica unui baietel in varsta de 7 luni. In urma unui control medical, am aflat ca baietelul meu are dezlipiri de retina la ambii ochi. La ochiul drept este mai accentuat, iar la stangul - mai putin. Daca ma poate ajuta cineva cu un tratament sau ma poate indruma la cineva care poate rezolva aceasta problema, il rog sa o faca.
Cozaciuc Liliana - Suceava

"Fetita mea sufera de autism infantil"
Am o fetita de 8 ani, cu diagnosticul de autism infantil. Medicii spun ca boala nu este avansata, dar pe zi ce trece eu vad ca sansele ei de vindecare scad. Este in clasa intai la o scoala Waldorf, a facut unele progrese, dar nu poate tine pasul cu ceilalti elevi. Ceea ce ma face sa-mi pierd orice speranta este comportamentul ei negativist. Are momente de crize foarte neplacute, cand se supara din orice, incepe sa planga, tipa isteric si-si da palme, fiind foarte greu de calmat. In afara de asta, este in permanenta miscare, este foarte agitata, se sperie de papusile fara maini si fara picioare, de hartii rupte, poze rupte, iar cand incerci sa-i explici ca nu prezinta nici un pericol, fuge si spune ca-i este frica. In ultima vreme, face tratament cu Clopixol si as spune ca este mai linistita, dar boala in sine bate pasul pe loc. Ceea ce as dori sa stiu este daca sunt sanse minime de recuperare prin psihoterapie. Fratele sotului meu locuieste in America si as vrea sa ajung acolo, daca as sti ca se practica o astfel de terapie si ea da rezultate. As fi fericita daca cititorii revistei de pe Internet din Sua mi-ar da o indicatie in sensul acesta (medici, spitale etc.). Sunt o mama disperata, dispusa sa faca orice efort pentru copilul ei si as vrea sa ajung acolo unde se poate face totul pentru ea. Va multumesc.
S. Aurora - Constanta

"Sufar de o micoza la unghiile de la maini si picioare"
De vreo 15 ani, sufar de o boala numita micoza (dupa spusele medicilor). Am facut un tratament indelungat, de ani de zile, dar fara nici un rezultat. Boala se manifesta la unghiile mainilor si ale picioarelor, care se albesc si sub ele se formeaza un fel de faina, iar unghiile se deformeaza ingrozitor. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Daca s-a vindecat cineva cu vreo planta sau cu alt tratament, sa mi-l spuna si mie si-i voi ramane vesnic recunoscator.
Rusu Traian - Brasov

"Sotul meu are o tumora in cerul gurii"
Sotului meu i-a aparut in cerul gurii o tumora cat o maslina. Asteptam din partea cititorilor dv. o indicatie medicala, fie catre un doctor care ar putea s-o trateze fara operatie, fie catre un terapeut naturist. Cu multumiri,
P. A. - Bucuresti