Mesaje prin internet

Redactia
Ecouri La Materialele Publicate. Stimata d-na director Sanziana Pop,. Va cer permisiunea de a face publica afirmatia ca revista "Formula As" este, cu siguranta, cea mai citita publicatie romaneasca din tara si din strainatate. Dupa articolul despre cremele "Comag", inserat in paginile ei, am primit c...

Ecouri La Materialele Publicate

Stimata d-na director Sanziana Pop,
Va cer permisiunea de a face publica afirmatia ca revista "Formula As" este, cu siguranta, cea mai citita publicatie romaneasca din tara si din strainatate. Dupa articolul despre cremele "Comag", inserat in paginile ei, am primit cel putin 100 de scrisori si cateva sute de telefoane privind produsele prezentate in revista, micul nostru colectiv incercand in prezent sa rezolve solicitarile tuturor cititorilor.

Datorita dvs. este cunoscuta si recunoscuta munca intregului colectiv de cercetatori, atat in tara, cat si in strainatate. Va transmit una dintre scrisorile primite ca urmare a aparitiei articolului si a folosirii produselor, scrisoare care ne-a bucurat foarte mult.

Dorim sa ne exprimam toata stima si simpatia noastra pentru eforturile pe care le depuneti in informarea publicului. De asemenea, va dorim sanatate, putere de munca, atat dumneavoastra, cat si colectivului pe care il conduceti.

Din partea colectivului Institutului de Ecologie Aplicata,
Conf. dr. Marioara Godeanu



Catre Institutul de Ecologie Aplicata
Doamnei Directoare dr. biolog Marioara Godeanu:

Ma numesc Nicoleta Genes si sunt din Romania. In prezent locuiesc in Slovenia. Am terminat A.S.E., facultatea Economie Generala in 1997 si apoi am absolvit masterul in cadrul aceleiasi facultati cu specializarea Conditia umana si dezvoltarea economica.

Motivul pentru care va trimit acest e-mail este ca urmare a unei idei care mi-a venit in timp ce citeam "Formula As" (pe Internet). Si atunci cand eram in tara, am auzit de cremele-minune Comag, dar niciodata nu le-am vazut pe piata.

Sunt absolut convinsa ca este incontestabila calitatea produselor dvs., rezultat al indelungatei cercetari efectuate de Institutul de Ecologie Aplicata - Bucuresti. Dovada sunt premiile castigate, renumele detinut pe piata interna si europeana, precum si laudele aduse de catre cei care au utilizat aceste creme.

As dori sa-mi spuneti daca aveti o retea de distribuire a produselor in Slovenia. Sincera sa fiu, doresc aceste produse intai pentru mine si pentru familia mea, dar si pentru a le comercializa pe piata slovena.

Cremele Comag reprezinta inca o dovada ca romanii sunt capabili sa realizeze produse de o calitate deosebita si cu ajutorul lor putem si convinge.

In primul rand, as dori sa imi raspundeti daca aveti sau nu un distribuitor in Slovenia si, in cazul in care nu aveti, va voi trimite un e-mail mai detaliat sau voi veni personal in Bucuresti.

Ma puteti contacta:
Nicoleta Genes Ogrinc - Kamnogoriska 39, 1117 Ljubljana, Slovenia