Mesaje prin internet

Redactia
Mesaje Prin Internet. "Scrieti din cand in cand despre nemtii ramasi acasa". Ma numesc Heike Krautwald si va trimit salutari din Germania. Locuiesc pe marginea marii, in Darss, si mi se pare o minune sa primesc aici vesti de-acasa, prin Internet. Am plecat de-acolo in urma cu 10 ani, dar ini...

Mesaje Prin Internet

"Scrieti din cand in cand despre nemtii ramasi acasa"

Ma numesc Heike Krautwald si va trimit salutari din Germania. Locuiesc pe marginea marii, in Darss, si mi se pare o minune sa primesc aici vesti de-acasa, prin Internet. Am plecat de-acolo in urma cu 10 ani, dar inima mi-a ramas tot acasa, in frumosul oras al nasterii mele, Medias. Subscriu si eu la laudele aduse revistei pe care o editati, o sursa foarte serioasa de informatie, dar va fac si un repros: in urma cu catava vreme, cand mama mea - care face naveta in Germania - mi-a adus primele exemplare din As, in ele am gasit cateva relatari despre sasii din Romania. Am plans de emotie cand le-am citit. (Era un text despre femeile tiptere, scris tot de un neamt, Klaus Stephani). Din pacate, din numerele transmise pe Internet aceste reportaje au disparut. Aveti multi cititori in Germania. Ar fi bucurosi sa afle din cand in cand informatii despre nemtii ramasi acasa, in orasele si satele din Transilvania. Cu multumiri pentru editia dv. saptamanala, care ne tine in permanenta legatura cu tara, va doresc o viata plina de satisfactii si bucurii. (Un salut special pentru Sanziana Pop, cu care am fost colega de clasa la Liceul german din Sighisoara. Pe vremea aceea ma numeam Jakobi).
Heike Krautwald - Darss, Fischland, Germania

"Transmiteti un mesaj uman incurajator"

Va multumim pentru informatiile pe care le oferiti publicului prin Internet. Este un lucru extraordinar. Am pus in aplicare cateva retete cuprinse in raspunsurile date de cititorii dv. si au avut un efect miraculos. Ideea aceasta, ca oamenii sa se ajute unii pe altii, mi se pare deosebita. Nu numai ca e eficienta, dar transmite si un mesaj umanitar incurajator. Mult succes si multa izbanda!
Corina Falsled - Kavslunde, Danemarca

"As vrea sa scrieti mai multe lucruri despre tineretul din Romania"

Transmit un salut fierbinte tuturor cititorilor adolescenti ai revistei "Formula As". sunt o tanara studenta americana care studiaza limba romana. As vrea sa scrieti mai multe lucruri despre tineretul din Romania. spiritul sau nu se simte destul in ziar, cu toate ca este variat si incitant. Genul acesta de presa cu intrebari si raspunsuri este foarte stimulativ. sper sa vin la vara in Romania si atunci voi putea sa va cunosc personal.
Melanie Roberts - Nashville, Sua