Cititorii intreaba

Redactia
Cititorii Intreaba. "Sufar de o boala suparatoare: abces perianal". Din 1989 pana in iulie 1998, am suportat 5 interventii chirurgicale (toate in acelasi loc), pentru o boala tare suparatoare: abces perianal. Specialistii care m-au operat au spus clar ca nu exista leac pentru a evita recidiv...

Cititorii Intreaba

"Sufar de o boala suparatoare: abces perianal"

Din 1989 pana in iulie 1998, am suportat 5 interventii chirurgicale (toate in acelasi loc), pentru o boala tare suparatoare: abces perianal. Specialistii care m-au operat au spus clar ca nu exista leac pentru a evita recidivarea abcesului. Daca printre cititorii revistei se afla cineva care stie vreun medicament sau un tratament naturist care sa stopeze recidivarea abcesului, il rog sa mi-l comunice de urgenta. Cu multumiri,
Nitu Constantin - Str. Blocurilor nr. 6, Topoloveni, jud. Arges

"Am discopatie lombara si osteoporoza"

La cei 20 de ani ai mei, am discopatie lombara si osteoporoza. Urmez tratament medicamentos. Caut remedii ale medicinii alternative (acupunctura, masaje, radiestezie etc.) potrivite pentru aceste afectiuni. Ii rog pe cititorii revistei care detin informatii sa-mi dea un raspuns.
M. Arandru - Brasov

"Un copil de 5 ani sufera de tetrapareza spastica"

Am o cunostinta al carei copil sufera de la nastere de tetrapareza spastica. Copilul are 5 ani. Medicii sunt de parere ca trebuie operat pentru lungirea tendoanelor. Daca stie cineva o alta solutie pentru tratarea acestrei boli, este rugat sa ne-o comunice.
Floroiu Cristina - Bucuresti

"Stie cineva un tratament pentru scleroza laterala amiotrofica?"

Va scriu in numele unei bolnave disperate, in varsta de 64 de ani, careia i s-a pus diagnosticul de scleroza laterala amiotrofica. Mentionez ca boala e galopanta si persoana respectiva are probleme la inghitit si la mers. Daca o poate ajuta cineva, va rugam sa ne raspundeti cat mai repede prin intermediul revistei.
Monica - Craiova

"Tatal meu sufera de scleroza miotrofica"

Tatal meu, in varsta de 65 de ani, sufera de scleroza miotrofica de aproximativ doi ani, iar dupa nenumarate tratamente (medicamente, terapii naturiste, bioenergie), anul trecut parea ca boala stagneaza, insa acum mainile si picioarele s-au subtiat atat de mult, incat ii este din ce in ce mai dificil sa se deplaseze. Avem speranta ca printre cititorii revistei se afla persoane care ne pot sfatui care este tratamentul potrivit al acestei boli. Va multumim foarte mult,
Tialda Wondstad - Targu Mures, tel. 065/16.20.29

"Doresc un tratament pentru arterita"

Am 67 de ani si de cativa ani sufar de arterita. As vrea sa stiu daca exista cineva care sa cunoasca un tratament naturist pentru vindecare completa, tinand cont ca am si un ulcer duodenal, care nu imi permite un tratament medicamentos. Va multumesc,
Serbanoiu Aristide - Bucuresti

"Mama mea sufera de tumora pelviana"

Mama mea, in varsta de 53 de ani, sufera de tumora pelviana. A facut 6 sedinte de citostatice la Cluj, dupa care a devenit operabila si a fost programata pe 8 martie la operatie. Daca stie cineva un tratament naturist care sa-i fie aplicat dupa operatie, este rugat sa ne sune la tel. 069/23.06.09 sau sa ne raspunda prin intermediul revistei.
Valcea Vasile - Sibiu

"Unchiul meu sufera de cancer la pancreas"

Unchiul meu, in varsta de 60 de ani, a fost propus de curand pentru operatie la stomac. In urma ei, s-a constatat ca nu suferea de stomac, ci de pancreas, pe capul caruia exista formatiuni tumorale maligne. Doctorii nu au putut sa extirpe tumorile, pancreasul fiind neoperabil, astfel ca a fost inchis la loc. Doctorii au spus ca mai are de trait intre 3 si 6 luni. Daca a mai fost cineva in situatia lui si poate sa ne ajute cu un sfat, adresa sau un tratament naturist, il rugam sa o faca de urgenta.
Mandl Claudia - Arad

In asteptarea altor raspunsuri, adresati-va d-nei Iulia Tunaru, tel. 01/210.78.16 (dimineata devreme si seara tarziu). Folositi recomandarea revistei noastre.

"Mama are metastaze osoase si are dureri cumplite"

Ma aflu intr-o situatie disperata si cer ajutorul cititorilor dv. De aproximativ 5 luni, mama a fost diagnosticata ca avand metastaze osoase si, de atunci, starea ei s-a inrautatit considerabil. Fusese operata de cancer mamar si a facut tratamentul corespunzator. Acum este imobilizata la pat, a slabit foarte mult, nu mananca, are palpitatii si o tuse chinuitoare care s-au adaugat durerilor cumplite pe care le avea. Am incercat tot felul de tratamente, dar nici unul nu a dat rezultat. Sper, totusi, sa existe cineva care sa ne ajute sa iesim din aceasta situatie disperata. Va multumesc anticipat.
Maria - Craiova

"In urma expunerii exagerate la soare, am pete"

Vara trecuta am fost la mare si in urma expunerii destul de necontrolate la soare, am facut arsuri. In urma lor, mi-au ramas pe piele niste pete maronii, despre care am citit ca se numesc Efelide de soare. Am aceste pete pe decolteu, spate, coapse, gambe. Va rog din suflet sa publicati problema mea, poate printre cititorii revistei sunt persoane care cunosc vreo metoda de tratament. Sunt foarte inestetice si ma deranjeaza enorm. Va multumesc mult.
Adriana - Alba Iulia

"La varsta de 18 ani, nu-mi creste parul pe corp"

Mi-a luat mult timp sa va scriu, deoarece imi este rusine si nu stiu ce am. Sper ca prin ajutorul vostru sa reusesc. Am 18 ani, dar inca nu mi-a crescut parul pe corp (maini, picioare, piept etc.). Nu le-am spus parintilor, deoarece imi este rusine. Am cunoscut o fata si nu pot sa fiu cu ea din aceasta cauza. Cred ca ar rade de mine. Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie sau un sfat.
Alexandru - Hunedoara

"Sufar de ulcer pieptic esofagian"

Am 42 de ani si sufar de ulcer pieptic esofagian. Boala ma chinuie de sase luni de zile, cu crize groaznice. Am fost la medic, am urmat un tratament, l-am repetat, dar in zadar: durerile si crizele sunt la fel. Rog din suflet cititorii revistei care au suferit de aceasta boala si s-au vindecat pe cale naturista sau chiar cu medicamente sa ma ajute si pe mine. Va multumesc.
Florentina - Bucuresti

"Am 43 de ani si sunt aproape surd"

Am diagnosticul de timpano-labirinto-scleroza si sunt aproape surd, la 43 de ani. Am facut tratament in spital Orl, dar fara rezultat. Daca a mai fost cineva diagnosticat cu aceasta boala si s-a vindecat, il rog sa ma orienteze catre un tratament ce m-ar putea ajuta (eventual, naturist).
Popa M. - Medias

"Sufar de <<Apa neagra>>"

Ma adresez dv. cu rugamintea de a ma ajuta sa gasesc un remediu pentru boala de care sufar de la nastere. Medicii spun ca este nevindecabila. Se numeste Stangard (popular, "Apa neagra"). Fac tratament cu injectii de Hidrocortizon acetat, dar fara nici un rezultat. Daca a trecut cineva prin aceeasi boala si a izbutit sa o amelioreze macar, il rog mult sa ma ajute si pe mine. Am doar 20 de ani. Multumesc din suflet.
Alina - Vaslui