Cititorii raspund

Redactia
Cititorii Raspund. "Nu mai dorm de cateva luni". (Raspuns pentru Cecilia - Cluj, F. As nr. 333). Va dau un sfat experimentat de mai multe persoane care au fost in aceeasi situatie disperata ca a dv. Timp de mai multe saptamani, in fiecare seara, inainte de culcare, luati un prosop, inmuiati...

Cititorii Raspund

"Nu mai dorm de cateva luni"
(Raspuns pentru Cecilia - Cluj, F. As nr. 333)

Va dau un sfat experimentat de mai multe persoane care au fost in aceeasi situatie disperata ca a dv. Timp de mai multe saptamani, in fiecare seara, inainte de culcare, luati un prosop, inmuiati-l in apa rece, stoarceti-l bine si masati-va cu el din cap pana la picioare. Daca se usuca prosopul, repetati manevra. In plus, beti in fiecare seara o cana de ceai de busuioc. Veti dormi ca un prunc dupa baie. Succes!
Danaiata Iulia - Str. T. Vladimirescu nr. 69, Targu Jiu, jud. Gorj

Aceeasi metoda, a folosirii prosopului stors, va este recomandata "ca sigura" si de Boris Culache din Urziceni, jud. Ialomita.

"Baiatul meu, in varsta de 10 luni, slabeste intruna si este apatic"
(Raspuns pentru Mihaela Ciolan - Iasi, F. As nr. 333)

Am trecut si eu prin aceeasi situatie cu baietelul meu, la varsta de 2 ani si jumatate, care acum are 6 ani si este mai sanatos ca niciodata. A manifestat aceleasi sindroame pe care le descrieti si dv. (boala a fost numita Celiachie). Va recomand din tot sufletul Clinica de pediatrie Ii Cluj-Napoca, dr. Bizo Aurel (cu toate multumirile mele). Din cate am inteles, momentan de ocupa de urologie (copii), insa puteti apela la oricare alt medic pediatru din aceasta clinica, deoarece sunt singurii care mi-au putut aduce copilul la normal. Dati-mi un semn.
Carmen Nistor - Str. Panait Cerna nr. 1, ap. 23, Bistrita, jud. Bistrita-Nasaud, tel. 063/22.67.82

"Bunicii mele i s-a pus diagnosticul de limfom"
(Raspuns pentru P. Cristea - Bucuresti, F. As nr. 333)
"Sotul meu are neoplasm esofagian"
(Raspuns pentru Oancea Victoria - Bucuresti, F. As nr. 333)

Singurul tratament care poate fi facut este o alimentatie bazata strict pe cruditati, dupa cum urmeaza:
1. La sculare - curatirea cailor nazale cu apa sarata.
2. Gimnastica a cavitatii bucale cu ulei de floarea soarelui presat la rece.
3. Consumul a 2 cm de aloe, care se repeta de 4 ori pe zi.
4. Dupa o jumatate de ora, consumul a 500 ml de lichid format din 1/2 sucuri si 1/2 ceai macerat la rece. Sucul va fi format din: 70% morcov, 10% telina, 10% catina si 10% usturoi. Sau: 60% dovleac, 10% telina, 10% catina, 10% usturoi si 10% ceapa. Sau: 50% morcov, 10% sfecla rosie, 10% telina, 10% catina, 10% usturoi si 10% ceapa. Sau: 50% morcov, 10% varza, 10% telina, 10% catina, 10% usturoi si 10% ceapa. Sau: 70% mere, 10% catina, 10% usturoi si 10% ceapa. Sau: 60% suc de rosii, 10% telina, 10% catina, 10% usturoi si 10% ceapa. Sau: 60% suc de struguri, 10% telina, 10% catina, 10% usturoi si 10% ceapa.

Maceratul de ceai crud va fi format din unul din ceaiuri care se va repeta din sapte in sapte zile, si anume: galbenele, tataneasa, coada soricelului, coada calului, patlagina, trifoi rosu, urzica. In tot lichidul (500 ml) se adauga dimineata doua linguri de ulei de soia, iar la pranz se adauga doua linguri de ulei de porumb.

5. Cu cinci minute inainte de fiecare masa se administreaza o lingura de pulbere de carbune vegetal cu putin ceai macerat. Cantitatea de suc se bea cu inghitituri mici, din zece in zece minute, timp de 1 - 1 1/2 ore, si se sta la orizontala, pe partea dreapta, in pat.

6. Dupa o pauza de 1-2 ore se repeta operatiunile de la punctele 3, 4 si 5.

7. Masa de la ora 14.00 consta tot din unul din sucurile consumate, la care se adauga 25 g samburi de seminte de floarea soarelui si 25 g samburi de seminte de dovleac mixate (facute faina).

8. Masa de seara - nu mai tarziu de ora 18.00 - consta din 500 ml lapte crud indulcit cu miere, doua linguri de ulei de floarea soarelui presat la rece, doua linguri de tarate de grau si 30 picaturi de tinctura de propolis.

9. De asemenea, administrati si urmatoarele adjuvante naturale, oferite de "California Fitness" din Timisoara (tel. 056/21.74.63 sau 056/21.75.05): Protect 4 Life sau Shark Aid + Protect 4 Life, Chlorella Max, Spirulina Max, Beta-Caroten, Garlic With Parsley + C 1000, Pro-Selenium. Cu ruga catre Dumnezeu care va decide,
Iulius Predusel - B-dul Al. Lapusneanu nr. 116, bl. X2, ap. 13, Constanta 7, cod 8700, tel. 041/64.80.51

"Sotul meu are ciroza lichida intr-o faza avansata"
(Raspuns pentru Suvaila Rodica - Bucuresti, F. As nr. 346)

In 5 litri de tuica (tescovina tare, care se face din boasca de la struguri) se introduce 1 kg de ceapa de apa, taiata marunt, si se lasa la macerat, la sursa de caldura 15 zile, timp in care se agita de 2-3 ori pe zi. Dupa aceea se strecoara, se pune in sticle de 1 litru bine astupate si se pastreaza la loc racoros si intunecos. Se beau zilnic 30 ml din aceasta tuica, dimineata, pe stomacul gol, si se sta 30 de minute culcat pe partea dreapta. Dupa 30 de minute se poate manca un regim lacto-vegetarian. Se exclud tigarile, cafeaua, alcoolul, condimentele, sifonul, sucurile sintetice (Cola, Fanta etc.). In timpul acestui tratament nu este permisa extragerea apei din abdomen prin mijloace mecanice (cu seringa). Apa se va retrage treptat din organism, iar ficatul se va regenera complet. Nu se va consuma nici zahar, ci numai miere de albine, polen, propolis, silimarina. Dupa terminarea intregii cantitati de tuica, numai daca este nevoie, tratamentul se va relua dupa o pauza de 30 de zile. Reteta pe care v-o recomand a salvat viata unui pacient pe care medicii il externasera din spital pentru a muri acasa, prognozandu-i inca trei saptamani de viata (ficatul ii era putrezit). Azi este complet sanatos, iar analizele de invidiat. Daca aceasta reteta-minune este asociata cu rugaciuni si credinta catre Dumnezeu, insanatosirea va fi mult mai rapida.
C. Felicia - Pitesti, tel. 048/63.30.56

"Am reumatism articular, manifestat prin angina punctata in gat"
(Raspuns pentru Nicoleta P. - Buzau, F. As nr. 346)

Suferinta dvs. ar putea fi din cauza streptococului hemolitic localizat in gat. Va recomand urmatoarele analize: 1. Exudat faringian si 2. Aslo. Daca rezultatele lor confirma existenta streptococului, tratamentul este de lunga durata, cu injectii Extenciline sau Retarpen (Moldamin). Medicul reumatolog va va prescrie dozele pe care trebuie sa le injectati saptamanal. Tratamentul are vindecare garantata.
Elena Radulescu - Str. Barajul Sadului 5A, bl. M4 Prim, ap. 31, sector 3, Bucuresti

"Sunt infectat cu Hiv categoria B"
(Raspuns pentru Costin - F. As nr. 347)

In anul 1995, aveam 20 de ani, eram virgina si aveam acelasi diagnostic ca tine. Virusul mi-a fost transmis prin ac (stiu cadrul medical care m-a infectat). Eram la fel de disperata ca tine, dar boala m-a apropiat foarte mult de Dumnezeu. Ma rugam zilnic sa faca o minune si sa ma vindece. La scurt timp, am aflat ca petrolul distilat (micogenil) vindeca toate bolile incurabile, inclusiv cancerul si am incercat si eu. Am urmat timp de sase saptamani cura cu petrol distilat (se ia o lingura dimineata, pe stomacul gol), perioada in care nu am consumat bauturi alcoolice, cafea si n-am fumat. Rezultatul testului a fost negativ. Am mai repetat analizele de cateva ori la policlinici diferite, iar rezultatul a fost acelasi. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru prelungirea vietii.
(Din motive lesne de inteles, doresc sa raman anonima.)

"Am o boala care ma impinge la sinucidere: teniaza"
(Raspuns pentru Elis - Satu-Mare, F. As nr. 348)

1. Acelasi parazit l-a avut si o matusa a mea. L-a tratat cu succes definitiv cu Cesol. Acest medicament se gaseste in farmacii, sub forma de tablete. Tenia se elimina complet. Succes si sanatate.
Manuela - Baia Mare

2. Va comunic o reteta verificata la noi in familie si care a dat rezultate radicale, de la prima incercare, deci are o reusita sigura.

Reteta pentru eliminarea capului de tenie: In prima zi se mananca dimineata mai bine, apoi se ia un purgativ puternic (o doza de sare amara). Seara se mananca o scrumbie sarata, fara paine si fara a bea nimic toata noaptea. A doua zi dimineata se iau 250 g seminte de bostan curatate si se dau prin masina de nuca, se amesteca cu miere de albine ca sa devina o pasta. Se ia din jumatate in jumatate de ora cate o lingurita din aceasta pasta. La 20 de minute dupa terminarea portiei, se ia din nou o doza de sare amara, iar dupa ea o cafea naturala. Trebuie pregatite cateva oale de noapte cu lapte cald indulcit, si cand simtiti ca tenia vrea sa iasa, eliminati scaunul in cate o oala curata, fara miros de fecale, caci tenia e atrasa de mirosul de lapte. Eliminarea fecalelor nu trebuie gatuita, ci sa fie lasate sa iasa lin, pentru a nu se rupe tenia. Ea iese cu coada inainte si e lata, iar spre cap se subtiaza ca un fir de ata, capul fiind putin mai umflat si cu doi ochi.
Mult succes si nu va indoiti de eficacitatea leacului, cu care veti evacua tenia in mod sigur.
Silvia Firu - Str. D. Mirunescu nr. 8, cod 76218, sector 5, Bucuresti

3. Va rog sa ma contactati telefonic. Va pot vindeca pe cale homeopatica.
Tudor Costeanu - Satu Mare, tel. 061/73.03.31 sau 094/26.64.47

"Mama sufera de glaucom deschis la ambii ochi"
(Raspuns pentru Monica - Bucuresti, F. As nr. 349)
La noi, in Constanta, este un medic bioenergoterapeut, care procura din strainatate niste fiole pe baza de extract de aloe, cu rezultate foarte bune atat la glaucom, cat si la cataracta. Vindecarea in cazul glaucomului de care suferiti va fi de 100%. Domnul doctor Serghei poate fi contactat acasa, dupa ora 20, la tel. 041/83.11.05 sau la cabinet, intre orele 11-13, la tel. 041/69.36.26.
Bulatca Anca - Constanta