Cititorii intreaba

Redactia
Cititorii Intreaba. "Stie cineva cum se combate iradierea?". In urma unei analize a sangelui, s-a descoperit ca am un exces de radiu, ca urmare a unei posibile iradieri de la explozia nucleara din Cernobil. De asemenea, valorile hemoglobinei sunt scazute (8) si hematocritii, 29 in loc de 40...

Cititorii Intreaba

"Stie cineva cum se combate iradierea?"
In urma unei analize a sangelui, s-a descoperit ca am un exces de radiu, ca urmare a unei posibile iradieri de la explozia nucleara din Cernobil. De asemenea, valorile hemoglobinei sunt scazute (8) si hematocritii, 29 in loc de 40. Stie cineva vreun tratament prin care nivelul radiului sa poata fi normalizat?
Claudia - Iasi

"Cum sa fac sa ma ingras?"
La cei aproape 19 ani ai mei, am doar 37 kg, la 1,56 m inaltime. Am urmat un tratament cu vitamine injectabile, dar n-am obtinut nici un rezultat. Cum sa fac sa ma ingras? Nu mai vreau sa aud de doctori, deoarece toti imi prescriu doar vitamine. Chiar nu exista nici un tratament pentru ingrasat?
Gabriela - Slobozia

"Am fost operat de acalazie, dar starea proasta a sanatatii continua"
Am 73 de ani si in anul 1996 am fost operat de acalazie, ca urmare a unei digestii deficitare pe traiectul esofagian. Cu toate astea, am slabit mult, nu asimilez nimic, elimin tot ce-am mancat. Va rog frumos ca in pagina dv. de sanatate sa inserati si urmatorul anunt: daca exista vreun cititor al revistei care a fost operat de acalazie si are reflux gastro-esofagian, sa telefoneze la 01/746.52.24.
Dan Filoreanu - Bucuresti

"Exista vreo metoda de eliminare a pietrelor de la fiere?"
Bunica noastra are doua pietre la fiere, in diametru de 1,6 cm fiecare, si as dori sa va intreb daca exista vreo metoda naturista pentru eliminarea lor. Cu multa dragoste si respect,
Luci Pavel - Bucuresti

"Mama sufera de glaucom deschis la ambii ochi"
Mama mea, in varsta de 57 de ani, sufera de glaucom cu unghi deschis la ambii ochi. In prezent, urmeaza un tratament cu picaturi Apicarpin si unguent cu Pilocarpin, care-i dau ameteli si stari de rau. Va scriu cu speranta ca vreunul din cititori cunoaste un remediu pentru aceasta boala.
Monica - Bucuresti

"Vreau sa slabesc facand gimnastica"
Am inaltimea de 1,60 m si 83 de kg. Nu am posibilitati materiale mari, dar as vrea sa slabesc facand gimnastica. De aceea, caut o sala de sport in care sa ma misc, ca sa mai dau jos din kilogramele in plus.
Mihaela S. - Bucuresti

"Am avut doua accidente vasculare"
Caut un remediu pentru urmatoarele afectiuni, care imi macina viata: stenoze carotidiene si coronariene, ca urmare a depunerilor de colesterol si de calciu, hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica. Am avut doua accidente vasculare pe ambele parti. Am propuneri pentru operatii pe carotide si pe cord deschis, pentru by-pass coronarian. Cunoaste cineva vreo metoda de ameliorare a bolilor mele, cat si pentru curatarea vaselor de sange?
Andreescu Marin - Str. Brazda lui Novac, Bl. O12, Ap. 2, Craiova, tel. 051/43.39.49