Sanatate

Redactia
Cititorii Multumesc. "Ii sfatuiesc pe toti bolnavii de colita sa ia Eridiarom". In primul rand, vreau sa felicit redactia revistei "Formula As", pentru eforturile ce le face, intocmind aceasta revista care este pe intelesul tuturor cititorilor. Ziua in care apare, luni, a devenit o bucurie, mai ales...

Cititorii Multumesc

"Ii sfatuiesc pe toti bolnavii de colita sa ia Eridiarom"
In primul rand, vreau sa felicit redactia revistei "Formula As", pentru eforturile ce le face, intocmind aceasta revista care este pe intelesul tuturor cititorilor. Ziua in care apare, luni, a devenit o bucurie, mai ales citind rubrica de sanatate, prin intermediul careia am beneficiat si eu de insanatosire. Bolnav de colita cronica, am aflat din revista despre dl. prof. dr. Roman Morar din Cluj, str. Putna nr. 5, sc. 6, et. 3, ap. 57, tel. 064/42.52.94, inventatorul medicamentului Eridiarom, pe care a avut bunatatea sa mi-l trimita prin posta si m-am vindecat. Ii sfatuiesc pe toti bolnavii de colita sa i se adreseze d-lui dr. sau sa caute medicamentul in farmacii.
Pavel Paraschiva - str. Lozoveni nr. 232, Galati

"Mii de multumiri d-lui Vasile Ierima"
In urma cu 10 ani, am fost operata de otita perforata. De atunci si pana in urma cu doua luni, pentru mine viata a fost un adevarat calvar. Aveam ameteli si pierderi de echilibru. Eram apatica, fara sa realizez daca este zi sau noapte. Dupa o viata de munca de 34 de ani, in trei schimburi, am ajuns sa nu-mi pot pregati nici macar o cratita de mancare. Am fost la toate spitalele de specialitate din tara: Arad, Cluj, Bucuresti, Timisoara; la toate mi se spunea ca sunt bine si nu am nimic. Asa au trecut 10 ani de viata chinuiti. Noroc cu revista "Formula As", din care am aflat adresa d-lui Ierima. Aceasta revista este singura care ajuta pe cei cu probleme grave de sanatate. Dupa tratamentul d-lui Ierima, desi au trecut abia doua luni, ma simt complet refacuta si sunt din nou dornica de viata. Doresc sa le multumesc pe aceasta cale d-lui Vasile Ierima si sotiei sale, profesoara de biochimie, care-i este de mare ajutor, precum si revistei "Formula As".
Hulbar Florica - str. Zefir nr. 9, Arad, cod 2900