Cititorii intreaba

Redactia
Cititorii Intreaba. "Fiica mea are o secretie la mamela dreapta". De circa trei ani de zile, fetita mea, in varsta de 19 ani, are la mamela dreapta o secretie tip lapte instantaneu. Am fost cu ea si la medicul endocrinolog si la ginecolog, dar tratamentul indicat a fost fara rezultat. Ma r...

Cititorii Intreaba

"Fiica mea are o secretie la mamela dreapta"
De circa trei ani de zile, fetita mea, in varsta de 19 ani, are la mamela dreapta o secretie tip lapte instantaneu. Am fost cu ea si la medicul endocrinolog si la ginecolog, dar tratamentul indicat a fost fara rezultat. Ma rog la bunul Dumnezeu sa existe cineva printre cititorii revistei, care sa cunoasca vreun tratament, fie naturist, fie pe baza de medicamente, sau sa ne dea adresa unui medic specialist. Va multumesc din suflet,
A. Ionescu - Bucuresti

"La 8 ani, fetita mea are o secretie vaginala urat mirositoare"
Problema mea este legata de fetita mea, in varsta de 8 ani, care sufera de o afectiune pe care nu am reusit sa o tratam pana acum. In urma cu trei ani, i-a aparut o secretie in cantitati reduse, urat mirositoare, de culoare galbena, care ii provoca mancarimi. A urmat mai multe tratamente, insa fara nici un rezultat. Dupa spusele medicilor, o cauza a afectiunii ar fi tratamentele repetate cu antibiotice, fetita mea suferind de mica de diferite afectiuni ale sistemului respirator. De aceea, v-as ruga sa ma ajutati sa gasesc o rezolvare a acestei probleme, care ma nelinisteste de atata vreme. Va multumesc.
Adelina T. - Hunedoara

"Cum se poate stagna orbirea?"
Daca poate cineva sa dea relatii despre stagnarea sau vindecarea orbirii, ca deznodamant al leziunilor pe retina, il rog frumos sa o faca. I-ar fi de mare ajutor unei persoane aflata la debutul bolii. (Multumim "Formulei As" pentru raza de speranta pe care o da, precum si cititorilor ei care intind o mana de ajutor prin sfaturile lor. Doamne ajuta!).
Ileana Otel - str. Nisipului de Sus nr. 13, Brasov

"Ajutati-ma sa scap de spasmofilie"
Va rog respectuos ca prin intermediul revistei dv. sa ma ajute cineva sa scap de spasmofilie. Va multumesc anticipat.
Maria I. - Ramnicu Sarat

"Cautam urgent donatori de sange grupa A2 pozitiv"
Ma adresez cu rugamintea de a ma ajuta sa-mi salvez tatal. In luna august 1998, i s-a pus diagnosticul de sindrom mielodisplazic cu exces de blasti - forma cu maduva aplazica. De atunci, a facut de sase ori hemoragie digestiva superioara (melena), iar numarul de trombocite din sange nu depaseste niciodata 30.000 (in situatia cand numarul minim ar trebui sa fie de 150.000). Nu supravietuieste decat cu transfuzii de sange de 2-3 ori pe saptamana. Tratamentul prescris de medic este cu Tretinoin, dar de trei luni de cand il urmeaza, nu a dat nici un rezultat. Suntem disperati! Nu stim unde sa mai gasim donatori de sange. Tatal meu este cu moralul la pamant. Va rugam din suflet, daca este dispus cineva sa ne doneze sange (grupa A2 pozitiv) sau cunoaste un alt tratament care a dat rezultate sau vreun medic care trateaza aceasta boala (o forma de leucemie), sa ne anunte la telefon: 431.29.91, 760.40.59 sau 092/76.65.04, Bunea Sorina.