Spiritualitate

Redactia
Draga d-na Sanziana Pop,. Draga redactie,. Ma numesc Pascu Cornelia, sunt o persoana la varsta de pensionare aproape, credincioasa. Cu cativa ani in urma, am avut un necaz la mana dreapta si am umblat pe la sase spitale bucurestene, pentru a-mi preciza diagnosticul si tratamentul. Intr-o miercuri d.a....

Draga d-na Sanziana Pop,

Draga redactie,

Ma numesc Pascu Cornelia, sunt o persoana la varsta de pensionare aproape, credincioasa. Cu cativa ani in urma, am avut un necaz la mana dreapta si am umblat pe la sase spitale bucurestene, pentru a-mi preciza diagnosticul si tratamentul. Intr-o miercuri d.a. am intrat intr-o biserica in apropiere de locuinta mea, unde cineva mi-a spus sa vin in fiecare miercuri d.a., la acatistul Sf. Fanurie unde se afla Icoana Sfantului, facatoare de minuni. M-am rugat si eu la ea. In urmatoarele miercuri, am fost din nou, la a treia miercuri m-am rugat cu lacrimi si durere, ca nici un doctor nu-mi putea preciza diagnosticul. Am venit acasa de la biserica, iar seara primesc telefon de la doua persoane diferite, care imi cunosteau suferinta si care ma indruma sa merg catre doi doctori. A doua zi dimineata, m-am dus la un doctor care mi-a precizat diagnosticul, dupa-amiaza m-am dus la celalalt doctor, care mi-a precizat acelasi diagnostic si tratament. Am inceput tratamentul si dupa trei saptamani, mana mea s-a vindecat si acum este bine.

Toate cunostintele si colegii mei s-au minunat vazand ca dupa cinci saptamani de investigatii sunt bine. Mana mea, care era cazuta de la umar si corpul inclinat la 30, mi s-a indreptat si sunt dreapta si in ziua de astazi. Am fost la biserica, i-am multumit Bunului Dumnezeu si Sf. Fanurie, mijlocitorul meu catre Dumnezeu. Am mai sfatuit pe altcineva, o doamna care avea un copil care nu vorbea, sa mearga la Sf. Fanurie. Ei bine, astazi copilul a inceput sa vorbeasca, fiind recuperabil. Nici eu, nici doamna nu incetam a-i multumi Sf. Fanurie.

Va sfatuiesc, avand in vedere mesajul revistei dv., sa faceti publica aceasta biserica, care se afla in Bucuresti, pe str. Icoanei, foarte aproape de intersectia cu str. M. Eminescu, la cca. 200-300 m. Iarna, rugaciunile se fac in fiecare miercuri, la ora 16.30, de parintele paroh Malciu Ion.

Eu sunt o cititoare constanta a revistei dumneavoastra, pe care o apreciez, si va felicit pentru munca prestata, cu rezultate minunate, pentru noi toti. Biserica se numeste Dichiu.
Cu multa consideratie,
Pascu Cornelia - str. Vasile Lascar nr. 209, bl. 31A, sc. 2, ap. 72, sector 2, Bucuresti, telefon: 211.38.31