Sanatate

Redactia
Genetica energetica. Un temerar:. Prof. Mircea Brasoveanu . si inventia sa -. Aparatul Care Descopera Boala Intr-Un Fir De Par. De-a lungul timpului, Brasovul a dat un important numar de oameni de stiinta si intelectuali de mare valoare. Credem ca pe lista vizionarilor de la poalele Tampei poate fi adaug...

Genetica energetica

Un temerar:

Prof. Mircea Brasoveanu

si inventia sa -

Aparatul Care Descopera Boala Intr-Un Fir De Par

De-a lungul timpului, Brasovul a dat un important numar de oameni de stiinta si intelectuali de mare valoare. Credem ca pe lista vizionarilor de la poalele Tampei poate fi adaugat un nou nume: cel al d-lui Mircea Brasoveanu, profesor specialist in reflexoterapie si medicina naturista. Meritul sau? Crearea, inca de acum 12 ani, a unui dispozitiv electronic ce poate revolutiona medicina. Un aparat in aparenta simplu - ca mai toate marile descoperiri ale stiintei - care este capabil sa stabileasca, pe baza analizei unui esantion de par, codul energo-genetic al fiecarui individ. Pe baza acestui cod personal se pot face determinari exacte ale organului patologic ce determina imbolnavirea altor organe ale corpului. In esenta: o diagnosticare simpla si eficienta, care ne lamureste care este cauza principala a disfunctiilor organice. Dar asta nu este totul...

Usi inchise

In ciuda aparentei sale impunatoare, Mircea Brasoveanu este un visator. La fel ca alti idealisti, si el traieste cu speranta ca poate schimba ceva in bine in tara unde s-a nascut. Dupa ce a demonstrat lumii intregi calitatile aparatului sau, a incercat sa-si omologheze inventia. Timp de aproape 12 ani, a primit refuzuri mai mult sau mai putin politicoase, priviri ironice si zambete rautacioase. In Germania, in timpul unei vizite la o ruda, d-lui Brasoveanu i s-au pus pe masa 500.000 de marci pentru aparat. Normal, i-a refuzat. A dorit ca faima sa fie a Romaniei. Ce-o fi fost in capul lui? Perseverent, bate umil la usi vesnic inchise, unde este privit cu indiferenta de cei care ar trebui sa considere inventia sa o prioritate. Un om mai putin puternic ar fi clacat demult. Insa Mircea Brasoveanu este convins ca intr-o buna zi, meritele ii vor fi recunoscute.

Nici incercarile vietii nu l-au ocolit. Baietelul sau, in varsta de numai 10 ani, a fost spulberat pe trecerea de pietoni de o masina ce gonea nebuneste. Soferul bolidului este si acum in libertate. Totusi, nefericitul tata nu si-a pierdut increderea si credinta. "Dumnezeu le randuieste pe toate", spune el mangaindu-l pe Johnny, catelul fiului sau, care-si cauta neincetat prietenul.

Dupa ce "donez" o suvita de par, aflu imediat ca analiza genetica mi-a gasit ficatul si vezica biliara ca fiind organe patologice cauzale si vad efectele care pot decurge de aici. Ma cutremur vazand cate boli pot genera aceste organe, daca nu sunt menajate sau tratate la timp. De aceea, ma grabesc sa aflu cat mai multe despre istoricul aparitiei acestui aparat si cum ar putea el sa revolutioneze medicina mondiala.

- D-le Mircea Brasoveanu, de unde v-a venit ideea realizarii acestui aparat-minune?

- Ideea realizarii unui aparat pentru masurarea valorilor energetice ale oamenilor (precum si ale medicamentelor, produselor alimentare, plantelor, animalelor, apelor termale si minerale) mi-a venit in anul 1986 cand, cercetand metodologia de diagnosticare clasica, practicata de medici (prin anamneza, pe baza intrebarilor unde?, cum?, cand?, puse pacientului care isi prezinta istoricul bolii), am constatat ca procentul de diagnosticare gresita este extraordinar de mare - aproximativ 80%. In mod automat, un diagnostic gresit duce si la o medicatie gresita, ceea ce produce o noua boala (pe langa cea nedetectata) in organism. Fenomenul se numeste patologie iatrogena. Lantul erorilor continua: medicatia prescrisa nedand rezultate, se revine la un nou consult, pentru a i se recomanda bolnavului alta medicatie, ceea ce inseamna testarea medicamentelor pe pacient, folosindu-l pe acesta drept cobai.

Patologia iatrogena insumeaza deci suferintele si bolile provocate de terapeut ca urmare a unui diagnostic si a unei medicatii gresite.

Urgia medicamentelor

In aceste conditii, poate parea paradoxal ca cei care au o pregatire specifica, deosebit de complexa si prin insasi esenta profesiunii lor au menirea de a apara sanatatea, pot provoca prin activitatea lor suferinte sau imbolnaviri, uneori mai grave sau mai dificil de tratat decat cele care au constituit initial motivul solicitarii ajutorului medical. Probabil ca acest avatar al activitatii terapeutice a aparut o data cu medicul si cu practica medicala, motiv pentru care, inca din antichitate, pe frontispiciul medicinii a fost incrustat vechiul si totodata atat de actualul principiu "primum non nocere, deinde salutare" ("inainte de toate, sa nu vatamam").

Patologia iatrogena apare insa si fara ajutorul medicului. Consumul exagerat de medicamente, ceaiuri medicinale etc., luate la voia intamplarii, prin automedicatie sau sfaturi "binevoitoare" primite de la persoane neautorizate, pot provoca noi boli. Astfel, patologia iatrogena ocupa al patrulea loc pe scara mortalitatii, dupa bolile cardiovasculare, bolile cancerigene si accidentele rutiere. Cu toata aceasta realitate cruda, medicamentele alopate se inmultesc continuu. Arsenalul terapeutic actual este invadat de noi si noi produse; se considera ca pe mapamond apar anual in jur de 1200 noi medicamente. Intr-o asemenea situatie, este clar ca nici medicii cu o memorie iesita din comun nu pot avea pretentia de a cunoaste pe dinafara toate medicamentele, indicatiile si contraindicatiile ce le caracterizeaza. La toate acestea, trebuie adaugata si existenta celorlalte efecte provocate de medicamente, asa-numitele efecte secundare, reactii medicamentoase negative, precum si "eterna variabila si necunoscuta", respectiv modul diferit de actiune al unui medicament fata de terte persoane cu aceeasi etiologie, unora fiindu-le benefic, iar altora daunandu-le sau producandu-le patologii noi.

Este o profunda eroare sa credem ca numai medicul si farmacistul pot si au dreptul sa vorbeasca despre medicamente. In aceeasi masura in care se sustine ca sanatatea este cu mult prea importanta spre a o lasa numai in seama medicilor, tot asa de bine putem sustine ca medicamentul este cu mult prea important pentru destinul fiecaruia dintre noi, spre a-l lasa exclusiv in mainile medicilor, farmacistilor si fabricantilor. Nu se poate ca la sfarsit de secol Xx sa mai bajbaim! De altfel, pe plan international s-au organizat in vara aceasta numeroase conferinte care au dezbatut explozia, imposibil de controlat, a medicamentelor.

Aparatul care stie tot

- Banuiesc ca ati avut vaste cunostinte medicale si electronice pentru a putea realiza acest aparat...

- Cunostintele electronice le am din liceu. Am absolvit Liceul de electronica. In ce priveste cunostintele medicale, o parte le am de la Institutul de cultura fizica medicala, ale carui cursuri le-am urmat. In privinta aparatului, inainte de anul 1986 am pornit la realizarea acestuia, bazandu-ma pe ideea ca exista indivizi bolnavi si nu boli.

Am lucrat doi ani la realizarea acestui aparat. Am facut multe experiente pana am ajuns la forma finala, lucrand cot la cot cu sotia mea, zi si noapte. Am reusit totusi sa gasesc, dupa multe nereusite, secretul masuratorilor energetice ale organelor patologice din organismul uman. Am facut zeci de mii de diagnosticari pe baza esantioanelor de par. Pe baza unui program analitic propriu, am putut evidentia codul energo-genetic si am determinat organul patologic cauzal al fiecarui individ.

Realizarea aparatului avea sa-mi confirme faptul ca atat materia vie, cat si cea amorfa, contin un camp magneto-electric propriu, care poate fi masurat. Masurarea energetica mi-a confirmat teoria legii fizice conform careia toate corpurile a caror temperatura se situeaza deasupra lui zero absolut, emit radiatii electromagnetice de frecventa si lungime de unda care le sunt proprii. Am putut observa ca, in general, campul energetic se afla intr-o continua pulsatie, iar acest fenomen - caracteristic energeticii materiei - este esential pentru intelegerea transferului de informatie atat intre organismele vii, cat si intre acestea si mediul ambiant.

Organismul uman ca intreg, precum si plantele si celelalte vietuitoare, emit radiatii electromagnetice, in jurul fiecarui sistem viu existand un camp electric propriu, care il inconjoara ca o anvelopa. Am observat, in cadrul masuratorilor energetice facute pe zeci de mii de subiecti, ca fiecare organism care are o structura geneto-energetica particulara va avea si un camp energetic specific, cu parametri proprii, care il vor distinge de celelalte fiinte, intocmai ca si amprentele.

Intrucat functionarea tuturor organismelor vii presupune un consum de energie si un schimb de informatie, ea va fi influentata de toti factorii energetici si informationali cu care interactioneaza. Mai mult decat atat, in majoritatea afectiunilor (excluzandu-le pe cele produse de accidente) se petrece mai intai o confruntare de campuri energetice, o interferenta a lor, primele modificari patologice aparand la acest nivel. In aceste cazuri, putem spune ca functionalul precede lezionalul. De aceea, va trebui sa actionam intotdeauna mai intai pentru refacerea functionala, pentru refacerea energiei vitale a organismului, care va contribui astfel la rezolvarea leziunii organice si nicidecum invers, dupa cum s-a obisnuit in terapeutica.

Cu ajutorul aparatului, am constatat ca omul se naste impregnat cu un cod energo-genetic propriu, pe care-l va pastra toata viata. Acest cod energo-genetic se poate afla masurand lungimea razei campului energetic al individului, a carei valoare defineste organul patologic cauzal, organ care il va caracteriza pe individ. Ca si degetele, care fiind pe aceeasi mana nu sunt egale, tot asa nici codul energo-genetic al unui lot de indivizi - fiind tratati pentru aceeasi patologie, cu acelasi tratament - nu este acelasi, deoarece nu reactioneaza la fel la tratament, dupa cum am stabilit. De aici nedumerirea medicului, de aici "eterna variabila si necunoscuta", de aici patologia iatrogena. O pilda din Biblie ilustreaza perfect limitele medicinii moderne. In cartea profetului Daniel din Vechiul Testament, este vorba de Nebukabnesar, imparatul Babilonului. El a avut un vis pe care l-a uitat si, de aceea, i-a chemat pe oamenii de stiinta ai vremii - Haldeii, vrajitorii, cititorii in stele, descantatorii - si le-a cerut sa-i spuna visul pe care-l uitase si talmacirea lui. Dialogul a fost urmatorul:

- Vesnic sa traiesti, imparate. Spune robilor tai visul, si-ti vom arata talcuirea lui.

- Mi-a scapat din minte lucrul acela. Daca nu-mi veti face cunoscut visul si talcuirea lui, veti fi facuti bucati si casele voastre vor fi prefacute intr-un morman de murdarii. Dar daca-mi veti spune visul si talcuirea lui, veti primi de la mine daruri si rasplatiri si mare cinste. De aceea, spuneti-mi visul si talcuirea lui.

- Sa spuna imparatul robilor sai visul, si-l vom talmaci.

- Vad cu adevarat ca voiti sa castigati vreme. Pentru ca vedeti ca lucrul mi-a scapat din minte. Daca deci nu-mi veti spune visul, va asteapta pe toti aceeasi soarta. Fiindca vreti sa va intelegeti ca sa-mi spuneti minciuni si neadevaruri, pana se vor schimba vremurile. De aceea, spuneti-mi visul, ca sa stiu daca sunteti in stare sa mi-l si talcuiti!

In problema medicinii, intalnim - de fapt - acelasi lucru. Atunci cand un om se duce la medic, el ii spune medicului ce-l doare (visul din pilda), iar medicul ii da un diagnostic prezumtiv. Daca merge la alt medic, pe baza acelorasi simptome, este foarte posibil sa primeasca un alt diagnostic prezumtiv. Si tot asa...

Eu nu sunt impotriva medicinii clasice, ci doresc sa vin in ajutorul ei prin descoperirea pe care am facut-o.

Pentru unii - prieteni, pentru altii - dusmani

- Revenind la aparatul dvs., putem intelege ca acest cod energo-genetic ne poate spune totul despre bolile pe care le avem sau pe care le vom avea?

- Cu aparatul meu am reusit sa decodific banca de date a fiecarui individ in parte, putand, cu ajutorul masurarii sarcinii energetice, sa constat organul patologic cauzal. Banca de date a aparatului imi indica si care este organul patologic cauzal al parintilor, precum si firea subiectului in cauza, ca si efectele patologice ce pot sa decurga din imbolnavirea organului cauzal. Astfel, cunoasterea propriului camp energetic si - implicit - a cauzalitatii patologice, este de maxima importanta pentru sanatatea noastra. Ar trebui ca valoarea campului energetic, care defineste organul patologic cauzal al fiecarui individ, sa fie inscrisa in buletinul de identitate, la fel ca grupa sanguina. In momentul in care se produce un dezechilibru energetic, o disfunctionalitate ce duce la aparitia leziunii organice, pe baza codului energo-genetic se va putea aplica o terapie naturista sau alopata exemplara si oportuna.

Totusi, nu este suficienta cunoasterea propriului camp energetic fara a cunoaste valoarea energetica a medicamentelor, alimentelor, fructelor, legumelor, plantelor medicinale, apelor termale si minerale - care au fiecare lungimi energo-magnetice diferite, rezultanta interactiunii campurilor energetice fiind benefica sau daunatoare organismului. Un medicament care mie mi se potriveste, altcuiva ii poate provoca rau. La fel se intampla cu mancarea si apa.

- Ati facut masuratori in acest sens? Puteti recomanda bolnavilor anumite medicamente sau o anume dieta, in functie de compatibilitatea energetica?

- De-a lungul timpului, am masurat valoarea energetica a sute de medicamente uzuale si am realizat un nomenclator, in care am trecut valoarea energetica a medicamentelor in raport cu codul energo-genetic al pacientilor. Am aratat, prin semnele "+", "0" sau "-", daca un anumit medicament ii creste intensitatea energiei vitale a pacientului, fiindu-i benefic, sau i-o scade, fiindu-i daunator. Consider ca toate medicamentele ar trebui masurate energetic si catalogate, astfel incat fiecare ins sa poata avea acces la aceste informatii si sa-si poata procura medicamente personal valabile si nu universal valabile, care chiar daca ne ajuta pe moment, pe fondul psihosomatic se va observa mai tarziu ca efectul n-a fost cel dorit, dauna produsa fiind mult mai mare.

Fiecare medic ar trebui sa aiba un nomenclator de medicamente analizate energetic, iar pe baza codului genetic al pacientului el va sti care din medicamentele indicate pentru o anumita patologie corespund individului. Pentru ca aici vorbim de bolnav, nu de boli. Orice element cu care venim in contact trebuie sa aiba o valoare energetica mai mare decat a organismului nostru. Trebuie sa consumam doar medicamentele care ne pot da un surplus de energie. Altfel, daca valoarea lor energetica este negativa, nu ne vor face decat rau.

Cunoasterea valorii energetice a medicamentelor ar putea elimina, in sfarsit, "eterna variabila si necunoscuta" din vocabularul medical. Astfel, pacientul n-ar mai fi folosit drept cobai pentru testarea medicamentelor si nu s-ar mai produce patologiile iatrogene induse de medicamentele administrate la voia intamplarii. In acest context, este bine sa amintim afirmatia doctorului englez Oliver Wendel care, la sfarsitul secolului trecut, spunea - mai in gluma, mai in serios - ca "daca am arunca toate medicamentele chimice tocmai in strafundurile oceanelor, am face un mare bine speciei umane, iar rau - numai pestilor."

- Puteti veni in ajutorul bolnavilor care nu au un diagnostic precis sau care nu au avut rezultate in urma tratamentelor efectuate?

- Da. Trebuie sa specific ca parul folosit pentru aceasta analiza este ca o antena. El preia curentii electrici ai creierului si inmagazineaza o banca de date deosebit de bogata, cu foarte multe informatii despre subiectul in cauza. Aparatul indica efectele care decurg din imbolnavirea organului cauzal pe parcursul intregii vieti. Tratamentul pe care-l prescriu este individual valabil si consta in dieta naturista, bai cu plante, tratament fitoterapeutic si reflexoterapie.

- Cum privesc medicii acest aparat?

- Medicii au ramas conservatori. Tot ceea ce este nou in domeniu, ii stanjeneste sau ii sperie. Este normal sa nu-l accepte, deoarece prin aceasta analiza simpla s-ar elimina o serie intreaga de diagnosticieni. Nimanui nu-i convine sa ramana fara paine. Dar medicii ar trebui sa se gandeasca si la suferinta oamenilor, sa ia masuri pentru a le imbunatati starea de sanatate.

Florentin Popa

Cititorii care vor sa-si afle adevarata cauza a bolilor ce ii mistuie, precum si acei care pot si vor sa ajute acest proiect sa fie apreciat la adevarata sa valoare, il pot contacta pe dl Mircea Brasoveanu la tel. 092/72.02.21 sau la adresa: Cartier Noua, Str. Brazilor,

Bl. 5, Sc. A, Ap. 6, Brasov, cod 2200

Opinii

"Un aparat miraculos, ca si inventatorul lui"

Secolul Xx este recunoscut ca secolul Revolutiei tehnice, secolul in care s-au inventat cele mai sofisticate aparate. Multe din ideile lui Jules Verne, care la vremea lui pareau simple fantezii, au devenit realitate. De la submarinele atomice la zborurile in Cosmos, de la transmiterea imaginilor Tv la telefonia mobila. In domeniul medicinii, au aparut aparatele Rntgen, sau cele care pot determina sexul fatului dupa numai cateva luni de cand a fost conceput. De aici si pana la a face diagnosticarea, datorita unui simplu fir de par, este insa o cale destul de lunga. Si iata ca imposibilul s-a realizat. Auzisem de miraculosul Mircea Brasoveanu, profesor specialist reflexoterapeut. Citisem in presa despre domnia sa, dar nu-l cunoscusem. Am avut acest placut prilej, si atunci mi-a demonstrat cum este posibila diagnosticarea cu aparatul inventat de el. Drept sa spun, nu eram suficient de convins. Deh! Toma necredinciosul: pana nu vad, pana nu pun mana pe rana, nu cred. La plecare, mi-a luat o suvita de par si datele personale - ale mele si ale sotiei. Dupa numai doua zile, am primit cate o fisa - "Analiza genetica" - pentru fiecare dintre noi. Parcurgand-o, am ramas pur si simplu uluit de ceea ce am descoperit. Nu-mi prezenta numai mie, cel care-i dadusem acele fire de par, diagnosticul in amanunt, ci il prezenta si pe cel al sotiei mele, pe care nu o vazuse nici macar in fotografie. Ei i-a gasit boli ascunse, care au recidivat, cunoscute numai de noi doi si, eventual, de medicul curant.

Cat priveste geneza, ce sa mai spun? Ambilor mei parinti le-a descoperit bolile de care au suferit si care, in final, le-au cauzat decesul. Este uluitor acest aparat inventat de Mircea Brasoveanu. Cati oameni ar putea sa ia masuri de precautie, daca l-ar utiliza... Dar exista aceasta stare de inertie, acest "dolce farniente" care ne caracterizeaza pe noi, romanii. De ce sa-l brevetam? De ce sa ne ia painea de la gura?, se lamenteaza cei care ar trebui sa faca un simplu referat de specialitate. Ascunsi dupa deget, se lamenteaza ca sunt sceptici, dar in fond isi apara casta, de teama ca viitorul acestui aparat sa nu le indeparteze resursele financiare.

Intr-adevar, este uluitor cum acest aparat poate inlocui o multime de medici diagnosticieni si cum aceasta fisa poate sa-ti indice tratamentul si regimul alimentar aferent.

Felicitari, Mircea Brasoveanu, si nu te da batut. Nimeni nu este profet in tara lui!

Dan Vintila - ziarist "Buna ziua, Brasov",

"Ziua" de Bucuresti

"Diagnostic corect, masaje vindecatoare"

Apreciez in mod deosebit activitatea d-lui prof. Mircea Brasoveanu. Dansul a reusit sa faca bine multor oameni, prin activitatea pe care a pus-o in slujba sanatatii acestora. Prin metodele adoptate, prof. Brasoveanu inspira incredere si optimism. Metoda de analiza pe care a pus-o la punct releva faptul ca a gasit cea mai buna cale spre un diagnostic corect, completat cu masuri indicate, care duc la ameliorarea starii pacientului si chiar la vindecarea lui. Dl prof. Mircea Brasoveanu practica si procedee de masaj, care, repetate cu consecventa, duc la rezolvarea celor mai dificile cazuri. Mie, personal, mi-a diagnosticat precis afectiunile pe care le am, recomandandu-mi dieta necesara si, ca o completare, tratamentul fitoterapeutic care mi-a imbunatatit starea de sanatate. Cu siguranta ca hidartroza de care sufar va disparea, in conditiile in care voi urma tratamentul recomandat, regimul alimentar, concomitent cu sedintele de masaj ale prof. Mircea Brasoveanu.

Dusa Dorin - ziarist "Buna ziua, Brasov"

"Ma simt excelent"

Auzind de dl Brasoveanu si de metoda unica de diagnosticare pe care dansul o foloseste pentru stabilirea patologiilor cauzale, am dorit sa fiu si eu testata. In acest sens, i-am oferit o suvita de par, din care dansul - in urma analizei genetico-energetice - mi-a determinat organul patologic cauzal care ma caracterizeaza, indicandu-mi si tratamentul adecvat. Am constatat ca diagnosticul stabilit a fost de mare precizie, si in urma tratamentului reflexoterapeutic, fitoterapeutic si a regimului alimentar m-am simtit excelent. De-a lungul anilor, am facut multe analize la recomandarea medicilor, dar consider ca acest rezultat din firul de par a fost net superior. Aduc pe aceasta cale multumiri d-lui Brasoveanu si totodata recomand si altora aceasta metoda nemaiintalnita.

Dobrin Lucia - Brasov, Calea Bucuresti nr. 106

"Le recomand medicilor studierea aparatului"

Ma numesc Iliescu Cristina Anca si sunt medic de familie. Dorind sa verific aparatului d-lui Brasoveanu, i-am inmanat cateva fire de par, din care, in urma analizelor pe care le-a efectuat, mi-a prezentat anumite predispozitii la imbolnaviri pe care le-as putea avea: spre afectiunile biliare (mostenite din partea mamei) si spre afectiunile renale (mostenite din partea tatalui meu). In prezent, ambii parinti au afectate aceste organe, ceea ce m-a facut sa cred ca intr-adevar sunt predispusa imbolnavirii. Nu am cunostinte genetice sau tehnice suficiente pentru a aprecia functionalitatea aparatului, dar recomand calduros studierea acestuia de catre specialistii in domeniu, mai ales ca parintii mei au exact acele afectiuni determinate dupa codul meu energo-genetic. Apreciez inclinatia inventatorului spre acest tip de studiu si ii doresc cat mai mult succes in continuare.