Cititorii raspund

Redactia
Cititorii Raspund. "Baiatul meu are cancer ganglionar". (Raspuns pentru Kis M. - Bucuresti, F. As nr. 309) . Va recomand o reteta naturista foarte veche, dar eficienta, pentru cancer ganglionar (se retrag in urma ei ganglionii), care poate fi folosita numai pentru barbati. Ingrediente: miere de albine...

Cititorii Raspund

"Baiatul meu are cancer ganglionar"
(Raspuns pentru Kis M. - Bucuresti, F. As nr. 309)
Va recomand o reteta naturista foarte veche, dar eficienta, pentru cancer ganglionar (se retrag in urma ei ganglionii), care poate fi folosita numai pentru barbati. Ingrediente: miere de albine de salcam - 1,5 kg., polen - 300 gr., propolis - 150 gr, 20 fiole laptisor de matca dizolvat in apa distilata care se vinde impreuna cu laptisorul (le cumparati de la Apicola), ser fiziologic - 200 gr. Toate acestea se pun intr-un borcan de sticla si se amesteca cu o lingura de lemn noua. Mod de administrare: se ia de trei ori pe zi cate o lingura, inainte de masa cu o jumatate de ora. Reteta se foloseste o data la 6 luni. Concomitent, se trece la o dieta alimentara vegetariana, numai cu legume si fructe crude, grau incoltit etc., conform regimului de hrana vie recomandat de d-na Elena Nita Ibrian (vezi F.As nr. 310). Sa fie de leac fiului dv.
Botosaru Gh. - Str. Baraoltului nr. 3, Bl. 40 A, Sc. C, Ap. 46, Ploiesti, cod 2000, tel. 044/15.23.89

"Fetita noastra sufera de o boala de care n-a auzit nimeni: paniculita calficianta"
(Raspuns pentru Ichim Mariana - Iasi, F. As nr. 309)
Va sfatuiesc sa luati urgent legatura cu dr. Gheorghe Neagoe, seful Clinicii de chirurgie nr. 1 din Spitalul judetean Drobeta Turnu-Severin, care poseda un aparat inventat de dansul, cu care trateaza bolile sistemului osos.
Botosaru Gh. - Ploiesti

"Am astenie nervoasa intr-un stadiu avansat"
(Raspuns pentru Ioana - Bucuresti, F. As nr. 309)
"Diagnosticul meu: nevroza anxioasa si fobica"
(Raspuns pentru Maria - Bucuresti, F. As nr. 309)
Se bea dimineata, pe stomacul gol, un pahar de suc de morcovi, iar seara, la culcare, altul. Pentru a se ajunge la aceasta cantitate, se incepe cu 50 de grame, crescand zilnic cantitatea pana la 500 gr. E foarte bine daca se amesteca si cu suc de varza.
Iliescu Elena - Aleea Campu cu flori nr. 8, Bl. D 24,
Sc. C, Ap. 40, Bucuresti
(Plang de bucurie cand vad cum le sariti in ajutor celor in suferinta. Va doresc numai bine.)

"Solicit tratament pentru un fibrom uterin"
(Raspuns pentru Zdrancu Cornelia - Alba Iulia, F. As nr. 309)
1. Pentru a scapa de operatia de fibrom, adresati-va d-lui Ierima Vasile (vezi F. As nr. 328) - str. Nicolae Iorga nr. 15, loc. Carei, jud. Satu Mare, tel. 061/86.14.04. Acest domn va da ceaiuri cu care in maximum o luna fibromul se elimina. Am folosit si eu acest ceai si a avut efectul dorit, fara nici un fel de probleme.
Fleseriu Elena - Str. Libertatii 62/A, loc. Borsa, cod 4990, jud. Maramures
2. Si eu am suferit de fibrom si am urmat un tratament dat de niste medici homeopati din Ramnicu Valcea, fosti colaboratori ai d-lui Valeriu Popa. Trimiteti-le un plic cu adresa dv. si va trimit prin posta medicamentele si indicatiile pe care trebuie sa le urmati. "Laboratorul de medicamente naturiste", C.P. 64, O.P. 1, Ramnicu Valcea, cod 1000.
Ionica Maria - comuna Maldaresti, jud. Valcea
3. Am avut si eu fibrom uterin si displazie mamara. In urma tratamentelor de cojoterapie, efectuate de dl. dr. ing. Cojocaru Constantin, pe baza de energie neconventionala, m-am vindecat. Am facut si ecografie ca sa ma linistesc, dar n-a mai aparut nimic. Duceti-va cu incredere la cabinetul Fundatiei Mirabilis, de pe strada Aleea Alexandru nr. 47. Programati-va telefonic la nr. 01/313.77.69 sau 092/34.80.16.
4. Cumnata mea s-a salvat de o operatie iminenta de fibrom uterin cu tinctura de tataneasa. Se taie marunt radacinile de tataneasa (curatate in prealabil) si se pun intr-o sticla de 1 litru, pana la jumatate. Cealalta jumatate se umple cu alcool (tuica de exemplu). Se lasa la macerat 2-3 saptamani. Se strecoara. Se beau 50 gr. o data sau chiar de doua ori pe zi, inainte de masa. Pe radacinile ramase se poate pune din nou alcool si se lasa la macerat. Se poate repeta de mai multe ori, asteptand pana ce alcoolul se coloreaza cafeniu. Din momentul in care alcoolul nu se mai coloreaza, radacinile nu se mai pot folosi; trebuie inlocuite cu altele proaspete. Acelasi tratament a salvat-o si pe soacra mea de la operatie. Tratamentul dureaza pana cand veti avea un uter de nota zece (cateva luni).
Mariana B. - Baia Mare

"Am o ciuperca in gura"
(Raspuns pentru Ioan Gui - Oradea, F. As nr. 309)
1. Am avut si eu o candidoza cronica. Am consultat vreme de 18 ani chiar si medici profesori universitari, si n-a ajutat la nimic. De doi ani ma simt bine, pentru ca am cautat remedii naturiste: ¥ am baut apa de la izvoarele 1 si 2 din Caciulata si tot acolo am facut injectii cu apa minerala; ¥ tratament homeopatic: Candidum Ch7 sau Ch5 - cate 5 granule de doua ori pe zi, timp de o luna, apoi Candidum Ch15 - cate 5 granule o data pe saptamana, timp de o luna, apoi Candidum Ch30, cate 5 granule pe luna, timp de cativa ani. Medicamentele homeopate sunt deosebit de ieftine (aproximativ 2000 lei - 120 granule) si bune la gust. Granulele nu se ating cu palma, se asaza cu grija in capacelul cutiei si apoi se lasa in gura sa se dizolve incet in saliva, cu o jumatate de ora inainte de masa. Nu este permis sa simtiti in gura - o jumatate de ora inainte si o jumatate de ora dupa ce le luati - nici un iz de mancare (usturoi, ceapa, menta etc.).; ¥ pentru a grabi vindecarea, e bine sa beti zilnic 1,5 - 2 litri de apa, ceai si suc de morcovi. Sucul de morcovi la centrifuga e bazic si da rezultate imediate in tratamentul candidozei, ce prefera mediul acid. ¥ evitati excesul de carne si de dulciuri. Daca mai doriti informatii, sunati la tel. 062/22.52.66.
Mariana B. - Baia Mare
2. De curand, m-am tratat de aceeasi afectiune cu medicamentul unguresc Canesten nr. 1 (uz local). A dat rezultate foarte bune. In scurt timp am reusit sa ma vindec de aceasta ciuperca. Doresc sa va fie si dv. de folos. Totodata, adresez o intrebare redactiei: prin anii "70, s-a vorbit foarte mult despre autodidactul Pavel Kozak. Daca stie cineva unde poate fi contactat acest om minunat, il rog sa-mi comunice. Am mare nevoie de ajutorul dumnealui.
Faragau Radu - Str. Romanilor nr. 35, Bl. Di, et. 8, ap. 34, Arad
In numarul viitor al revistei, veti putea citi un amplu interviu realizat cu reputatul dermatolog Pavel Kozak.
3. Va recomand o reteta sigura: propolis in concentratie de 30% in alcool. Se gaseste la piata, la Apicola, dar puteti sa vi-l preparati si singur, din propolis solid si alcool. Tamponati-va gura cu solutia respectiva sau puneti in putina apa 15-20 de picaturi, clatiti gura cat mai mult, apoi scuipati. Va rog sa-mi scrieti in revista daca v-am fost de ajutor.
Simodi Floarea - Str. Zorelelor nr. 22, Fagaras, jud. Brasov, cod 2300

"Urmeaza sa mi se extirpeze o portiune din stomac"
(Raspuns pentru Mihut Ecaterina - Bucuresti, F. As nr. 308)
Se usuca radacina de tataneasa, se taie marunt, apoi se rasneste ca si cafeaua, cu ajutorul rasnitei electrice sau manuale. Se pune intr-un borcan de culoare inchisa, bine astupat si tinut la loc intunecos. Se administreaza trei linguri pe zi, cu o ora inaintea fiecarei mese. Totodata, se beau si doua ceaiuri de tataneasa pe zi, intre mese. Ceaiul se prepara astfel: se pun peste noapte la rece doua lingurite de radacina, taiate marunt, in 1/4 litru de apa, a doua zi dimineata se incalzesc usor pana la 20-25 de grade si se strecoara. Se bea inghititura cu inghititura, iar radacinile fierte se mesteca dupa aceea ca si mancarea. Treceti imediat si la o dieta vegetariana, bazata numai pe legume si fructe, grau si orez, conform regimului de hrana vie, recomandat de d-na Elena Nita Ibrian in F. As nr. 310. Tratamentul dureaza pana ce veti constata ca polipii au disparut.
(Acelasi raspuns este valabil si pentru dl. Popescu Gh. - Pitesti - "Am tumora la ficat", F. As nr. 308, cu mentiunea de a consulta si cartea Mariei Treben, "Sanatate din farmacia Domnului", pag. 119 - Tumorile. Toata stima, admiratia si consideratia pentru fauritorii acestei reviste minunate).
Botosaru Gh. - Ploiesti